Beharangozó: UD Almería – Real Madrid: A címvédő is megkezdi a bajnokságot

A címvédő az újonc ellen lép pályára az első fordulóban.

Miután néhány nappal ezelőtt begyűjtötte az idény első trófeáját, az UEFA-szuperkupát, a Real Madrid ma este 22:00-tól megkezdi az új LaLiga-idényt. A címvédő a bajnoki menetelést Almeríában indítja, és szeretné jól kezdeni a sorozatot.

A csapatra sorozatban három idegenbeli meccs vár augusztusban, melyek közül ez lesz az első. A mai találkozó után Ancelotti fiai a Balaídosba mennek, hogy a Celta ellen lépjenek pályára (augusztus 20, 22:00), majd Barcelona felé veszik az irányt, hogy az Espanyollal csapjanak össze az RCDE Stadionban (augusztus 28, 22:00).

Benzema

Alig várjuk, hogy elkezdődjön az új idény” – mondta Ancelotti a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Az olasz mester meghirdette keretét, amelyben helyet kapott az előző idény gólkirálya, Karim Benzema, ám Rodrygo és Carvajal kihagyja az első mérkőzést. A francia csatár, akit nemrég az Aranylabdára és az UEFA Év-játékosa díjra is jelöltek, ott folytatta, ahol az előző idényben abbahagyta, hiszen sorozatban három meccsen is megzörgette az ellenfelek hálóját (Club América, Juventus, Eintracht Frankfurt).

Az Almería előző idénye nagyszerűen sikerült, így a másodosztály bajnokaként hét esztendő után újra kiharcolta a feljutást. Most abban reménykedve vágnak neki a bajnoki idénynek, hogy újabb lépést tesznek előre, és jól sikerül a visszatérésük az első osztályba. A Real Madrid már nem találkozott az andalúz együttessel 2014 óta, akkor Ancelotti irányításával 1-4-es győzelmet aratott idegenben.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…