Oliver Glasner: Hiszem, hogy gondot okozhatunk a Real Madridnak

Az Eintracht oldaláról az edző, Oliver Glasner, továbbá a játékosok közül Kevin Trapp és Rafael Borré állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére az UEFA-szuperkupa-döntő előtt.

Oliver Glasner:
„A Real Madrid nagyon magabiztosan járatja a labdát, néha magasan letámadnak. Szeretnénk egy egységes védekezésből építkezni, magabiztosan, elszántan, sokat futva, nagyszerű szellemben játszani. Persze rögzített helyzetekből is veszélyesek akarunk lenni. Apró részletek döntenek majd. Amennyire csak lehet, meg kell próbálnunk kezelni az erősségeiket. Hiszem, hogy gondot okozhatunk nekik. A cél egyértelmű: újabb trófeával akarunk visszatérni Frankfurtba.”

„Örülünk, hogy olyasvalakit tudhatunk magunk között, mint Mario Götze. Több mint 60 BL-mérkőzés tapasztalata van a lábában. Ez segít nekünk, még akkor is, ha egyelőre nem dőlt el, hogy kezdeni fog-e.”

„Az, hogy Kostić már nincs velünk, sport szempontból gyengít minket. De több lehetőségünk is van a pótlására. Nem edzettünk más rendszerben a mai napon, szóval ugyanúgy fogunk felállni a meccsen. Az edző dolga az, hogy mindig a lehető legjobb rendszerben játsszon a bevethető játékosokhoz igazodva, mi pedig ezt is fogjuk tenni a következő hetekben.”

„A pálya nagyszerű, a stadion szépen elő van készítve, úgyhogy jár a dicséret az UEFA-nak. Mi mindenesetre otthon edzettünk, mivel mindig így csináltuk az előző idényben. Szerettünk volna tartani magunkat a tavalyi gyakorlatunkhoz.”

Kevin Trapp:
„Ez a mérkőzés nagyon fontos számunkra, mivel ez a teljesítményünk gyümölcse. Európa legjobb csapata ellen teszteljük magunkat, esélyünk van arra, hogy megmutassuk, mit tudunk. Nagyon várjuk.”

„Alig várjuk, hogy 10000 szurkoló támogasson minket a meccsen. A szurkolóink támogatása nagyon fontos része a klubunknak. Remélhetőleg együtt ünnepelhetünk velük a meccs után, ahogy Sevillában is.”

Rafael Borré:
„Ez egy óriási meccs lesz számunkra. Ez egy döntő. Esélyünk van arra, hogy ismét történelmet írjunk, újabb trófeát nyerjünk. Ki kell élvezni az ilyen pillanatokat.”

„Maximális koncentrációra lesz szükségünk és erősnek kell lennünk. Egységesen kell védekeznünk, ha pedig lehetőségünk adódik, pontosnak kell lennünk. Csak ekkor lehet esélyünk.”
 

Forrás: eintracht.de
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK