Vallejo: Izgalmas összecsapást várok

A Real Madrid Eintrachtban is megfordult védője nyilatkozott a Frankfurt honlapjának az UEFA-szuperkupa-döntő előtt.

Jesús, köszönjük, hogy szánsz időt a beszélgetésünkre. Mire számítasz a szerdai döntő kapcsán?
Egy nagyon élvezetes döntőt várok, amelyet két olyan csapat játszik egymással, akiket a szép futball jellemez. Nagy lendületet vettünk most egy jól sikerült előszezon után. Az Eintrachtnak is nagyszerű csapata van, akik az előző idényben kiválóan szerepeltek, különösen az Európa-ligában. Sok helyzetet és a szurkolók számára izgalmas összecsapást várok.

Milyen kapcsolatod van jelenleg az Eintrachttal?
Még mindig sok barátom van Frankfurtban, a klubnál dolgozók és David Abraham, akivel a visszavonulása óta is kapcsolatban vagyok. Nem voltam Frankfurtban azóta, hogy távoztam a klubtól, de még mindig kötődöm a városhoz és a klubhoz.

Jobban ismered a saját csapatodat nálunk, mit gondolsz, a Frankfurtnak milyen esélyei vannak?
Ahogy mondtam, az előző idényt nagy lendülettel fejeztük be, ráadásul célzottan tudtuk erősíteni a ketetet is. Az edzőnk, Carlo Ancelotti szeretne ezekre a dolgokra építeni. Szerintem ugyanez a helyzet az Eintrachttal is. A Frankfurt is tudott igazolni olyan játékosokat, akik beleillenek egy izgalmas struktúrába. Az állandóság segítette a két csapatot abban, hogy eljussanak a döntőig.

Van most olyan játékosa a Frankfurtnak, akinek kifejezetten tetszik neked a játéka?
Sok minden megváltozott, amióta elmentem. Csak két játékos maradt a csapatban, Hasebe és Chandler. A rendszer viszont azóta is hasonló a három védővel, ami néha ötvédőssé alakul. Minden edzésen azon dolgoztunk, hogy miként tudjuk ezt a rendszert megtörni, mind támadásban, mind védekezésben. Érdekes taktika ez, lehetőséget teremt arra, hogy beállj védekezni, de ha nálad van a labda, könnyedén válhatsz rendkívül támadó felfogásúvá.

Forrás: eintracht.de
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK