Asensio: Készen állunk az első tétmeccsünkre

A Juventus elleni győzelem után, a játékosok közül, Asensio és Valverde nyilatkozott.

Marco Asensio

A mérkőzés
"Remek meccset játszottunk, kitűnően teljesített a csapat. Szerettük volna magas szinten befejezni az előszezont, és ez sikerült is. Egy nagyszerű csapat ellen léptünk pályára, a játékunk és az intenzitásunk is olyan volt, mint amilyet szeretnénk látni az idei szezonban. Készen állunk az első tétmeccsünkre."

"Egyszerre volt nagyon jó és nagyon kemény ez az előszezon. De a lényeg, hogy a megfelelő úton járunk. Csodálatos a keretünk, egyszerre van tele tapasztalattal és a fiatalok lendületével. Azon leszünk, hogy a lehető legtöbb trófeát megnyerjük az előttünk álló szezonban. Erre készültünk az egész előszezon alatt. Most néhány napot pihenünk, aztán elkezdjük a felkészülést a Frankfurt elleni találkozóra."

A szurkolók
"Lenyűgöző volt a támogatás, amit itt kaptunk. Bármikor, amikor jövünk, érezzük a szeretetet. Mindenben mögöttünk állnak a szurkolók, mintha otthon lennénk."

Fede Valverde

A mérkőzés
"Az volt a fontos, hogy megfelelő meccsterhelést kapjon mindenki és győzelemre éhesen várja a szezon indulását. Sokat fejlődtünk fizikálisan és taktikailag is az első meccsünk óta, és természetesen örülünk a győzelemnek. Most szépen visszaállunk majd a napi munkára, továbbra is keményen edzünk, hogy készen álljunk az UEFA-szuperkupára. Együtt, csapatként szeretnénk harcolni minden egyes trófeáért."

Kattints ide, vagy a képre, és nézd meg a kínálatot!

A közönség
"Nagyon jó érzés, amikor megoszthatjuk a szurkolóinkkal az örömünket. Csodálatos dolog minden egyes nap érezni, hogy ott állnak mögöttünk, és ugyanilyen jó dolog volt aláírásokat osztogatni, vagy éppen közös fotókat készíteni velük. Ők adják nekünk azt a kis pluszt, amivel meccseket lehet megnyerni."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK