Ancelotti: Megfelelően felkészültünk, hogy megnyerjük a Szuperkupát

Véget ért a Real Madrid előszezonja, az utolsó felkészülési mérkőzésükön 2-0-ra győzték le a Juventust. A találkozó után Carlo Ancelotti röviden értékelte az elmúlt néhány hetet.

A felkészülésről
"A szezon első szakaszát nagyszerű teljesítménnyel zártuk, már az előző meccshez képest is sokat javult a játékunk. Az a csapat játszott, mely korábban is sokszor pályára lépett, például a BL-döntőben is. Ezen a meccsen egy dologra fókuszáltunk, hogy megfelelően felkészüljünk az Európai-szuperkupára. Jól edzett a csapat, mindenki megkapta a megfelelő meccsterhelést, szóval minden remekül ment ezen a túrán."

"Ami még pozitívum, hogy komolyabb sérülés nélkül csináltuk végig ezt a pár hetet, csupán Carvajal a kivétel, akinek volt egy kisebb rándulása. A csapat csodálatos munkát végzett, nincs semmilyen hiányérzetünk. Az előszezon minden szempontból jól meg lett szervezve, úgyhogy most már megvan a megfelelő önbizalmunk, hogy megnyerjük a Szuperkupát."

Edzések
"Most jön egy kis pihenés, mert a csapat fáradtan érkezett meg a Juventus elleni találkozóra. Szerdán kezdjük meg újra a munkát, és lesz egy hetünk felkészülni a Frankfurt elleni meccsre."

A CKM
"A Kroos-Modrić-Casemiro hármast úgy szoktam hívni, hogy a Bermuda-háromszög, mert egyszerűen eltűnik náluk a labda."

Madridisták
"A szurkolók elképesztőek voltak. A Tizennegyedik hatása még mindig él, és a Real Madridnak a Föld ezen szegletén is csodás szurkolói vannak. Rengeteg szeretetet, támogatást kaptunk tőlük, csodás volt itt lenni és átérezni ezt."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK