2022. August 14., Sunday

Kroos: Az előszezon arra van, hogy mindenki formába lendüljön

  • Doman Gergő
  • July 26, 2022, 9:44 a.m.
A német középpályás a Real Madrid edzőtáborából mesélt az előszezon fontosságáról.

"Napról napra szeretnénk jobb formába kerülni. Úgy gondolom, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk az edzésekből, Madridban is ezt tettük és itt is ez a feladatunk: keményen dolgozni és minél jobban felkészülni az előttünk álló szezonra. Az előszezon erről szól, szenvedni kell és kőkeményen odatenni magunkat az edzéseken. Úgy látom, hogy nagyon jól halad a felkészülés."

"Természetesen számunkra, akik azért jobban szeretik a labdával való gyakorlatokat, szóval mi ezt egy kicsit kevésbé élvezzük. Emellett sok súlyzós, saját testsúlyos gyakorlatot végzünk, és sok a különféle futás is. De ezek elmondhatók minden előszezonról. A mérkőzéseken van, aki 45, van, aki 60 percet játszik, ez pont azért történik, hogy mindenki formába lendüljön. Ha megfelelő mennyiségű időt a pályán töltesz, akkor készen fogsz állni a fontos meccsekre."

"Ahogy már említettem, az előszezon azért van, hogy felkészüljünk, hogy formába kerüljünk, hogy megfelelő tempót tudjunk diktálni a meccseken, és hogy készen álljunk az augusztus 10-i mérkőzésre. Az lesz az első fontos mérkőzésünk, amikor máris egy újabb trófeáért harcolhatunk. Azért izzadunk most, hogy azon a találkozón győztesen hagyjuk el a pályát."

"Hát, az előszezon valóban nem a szezon legélvezhetőbb része, mert egyrészt nincsenek meccsek, amik téttel bírnának, másrészt azért, mert mindenki pályára szeretne lépni. De ez a felkészülés része, és mindannyian tudjuk, hogy ez mennyire fontos, emiatt fogjuk bírni a hosszú szezont. Már nem is tudom, mennyi előszezont csináltam végig, szóval számomra ez csak egy újabb felkészülési időszak. Az a fontos, hogy az egész csapat megfelelő állapotban legyen, mire jönnek a tétmeccsek."

Kattints a képre, és nézz szét a shopban!

"Ahogy mindig, úgy most is abban bízom, hogy ismét minden trófeáért versenyben lehetünk. Ez a klub erről szól, minden versenysorozatot meg akarunk nyerni. Ez nem mindig lehetséges, de a Real Madrid mindig megpróbálja. Nemsokára jön a Szuperkupa-döntő a Frankfurt ellen, aztán ott van a spanyol bajnokság, a Bajnokok Ligája, a FIFA-klubvilágbajnokság és a Spanyol Szuperkupa is. Rengeteg mérkőzés vár ránk. Akik ismernek minket, tudják, hogy azon leszünk, hogy mindet megnyerjük."


Olvastad már?

Hozzászólások

Tabella