Rodrygo: Ezek az edzések a legfontosabbak

A Real Madrid brazil támadójával a Realmadrid TV munkatársa készített interjút, melynek középpontjában természetesen az előszezon állt.

“Nehéz kilenc napon vagyunk túl. Keményen dolgozunk, és hogy őszinte legyek, jó munkát végzünk. Minden egyes nap jobbá válunk, fizikai erőnlétet tekintve fejlődünk, illetve mentálisan is, és jelenleg ez a legfontosabb dolog. Továbbra is ezt fogjuk folytatni. Nagyon jó előszezonunk van.”

“Ezek az edzések a legfontosabbak, hiszen olyan munkát végzünk, amire az idény közben nincs lehetőségünk. Amint ezzel végzünk, sok meccs vár ránk, kevesebb az időnk az edzésekre. Ezért ennyire fontos, hogy keményen dolgozzunk az előszezon során, hiszen csak így állhatunk készen a teljes idényre.”

“Edzések után eszünk, majd alszunk egy kicsit. Aztán regenerációs munka következik az erőnléti edzőkkel, majd egy újabb edzés vár ránk. Korán próbálunk lefeküdni aludni, hiszen másnap újra edzenünk kell. Az én napjaim ilyenek az előszezon során, de úgy vélem, hogy szinte mindenki más is.”

“Nagyon boldog vagyok az előző szezon miatt, leginkább azért, ahogy végződött. Nagyon jól éreztem magam, sok meccsen játszottam, gólokat szereztem és gólpasszokat adtam. Megmutattam, hogy mire vagyok képes, és remélem, ebben az idényben is meg tudom tenni ezt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK