2022. August 14., Sunday

Carlo Ancelotti: Nem lesz több érkező

  • Zs. Csaba
  • July 15, 2022, 10:41 p.m.
Carlo Ancelotti az előszezon kezdete apropóján adott rövid interjút a minap.

“Még sosem jártam Las Vegasban, pedig mindenki erről a városról beszél. Izgalommal tölt el, hogy oda fogunk utazni, még úgy is, hogy nem lesz túlságosan sok időm kiélvezni az ottlétet. Los Angeles és San Francisco szintén nagyszerű helyek. Különböző karakterisztikájú csapatokkal csapunk majd össze, ami a felkészülésünk szempontjából kifejezetten jó dolog. Találkozunk a Barcelonával, akiket jól ismerünk már, illetve a Juventusszal is, akik nemrég szerezték meg Pogbát és Di Maríát. Minden ilyen meccs segíti a felkészülésünket az első hivatalos meccsünkre, amit az Eintracht ellen játszunk majd.”

“A Barcelona elleni mérkőzések sosem barátságos meccsek. Jó dolog az idény szempontjából, hogy már az előszezon során összecsaphatunk velük. Mindkét csapat meg akarja majd nyerni ezt a meccset, színesíteni akarja majd a show-t, hiszen az El Clásico mindig erről szól.”

“A győzelmek mindig nagy örömmel töltenek el, így szeretném fenntartani a boldog pillanatokat. Szeretnénk megismételni, amit az előző idényben véghez vittünk. Az új játékosokat be kell illesztenünk a rendszerünkbe, a filozófiánkba. Van még miben fejlődni, van mit jobban csinálni, mint az előző idényben. Most viszont több az önbizalmunk és a tudásunk is.”

“Tchouaméni és Rüdiger minőséget hoznak a keretbe. Rüdiger egy nagyszerű védő, aki különböző posztokon is bevethető, Tchouaméni pedig ugyanez, csak középpályás poszton. Fiatalabb ugyan, de már most is a francia válogatott játékosa. A versenyhelyzet mindig jót tesz a keretben, a siker egyik kulcsa. Nyilvánvaló, hogy szükségük lesz némi időre a beilleszkedéshez, de nem gondolom, hogy túlságosan sokra, tekintve a képességeiket.”

“Elárulhatom, hogy nem lesz több igazolásunk. A keret megfelelő így is.”

“Sok lehetőségünk van a csatár pozíciójában. Benzema az első számú. Ugyanakkor meg kell értenünk, hogy ez egy furcsa idény lesz, közepén a világbajnoksággal. Ami Eden Hazard-t illeti, a képességeit tekintve nagyon jó lenne számunkra, ha velünk lehetne ebben a szezonban.”


  • Forrás: managingmadrid.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

Hozzászólások

Tabella