Florentino Pérez: Itt meg fogod tanulni, hogy a madridizmus egy életforma

Bemutatták Antonio Rüdigert, mint a Real Madrid új játékosát. Az esetményre Valdebebasban került sor, ahol elsőként egy videót tekintettek meg a jelenlévők a játékos legszebb pillanatairól. Ezt követően a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez mondta el köszöntő beszédét.

Florentino Pérez:
„A mai napon a Real Madrid egy olyan játékos érkezését ünnepli, aki segíteni fog nekünk abban, hogy erősebbek és versenyképesebbek legyünk. Ma egy csodálatos futballista csatlakozik hozzánk, egy olyan ember, aki minden meccsen szívvel-lélekkel küzd a pályán, miközben egy újabb idény során szeretnénk elérni a kitűzött céljainkat.”

„Ez ismét egy olyan év lesz, amelynek során minden elérhető trófeáért harcolni fogunk alázattal, elkötelezettséggel és azzal az örökös vággyal és ambícióval, amely mindig is a Real Madrid lelkének része volt. Ma egy olyan játékos érkezett, aki minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely ahhoz kell, hogy a történelem legnagyobb klubját képviselhesse. Antonio Rüdigert köszöntjük. Nagyon örülünk, hogy számíthatunk rád abban, hogy tovább írjuk ennek a klubnak a nagyszerű történelmét. Ezért is vagyunk olyan elégedettek azzal, hogy egy olyan játékost hozhattunk ide, mint te, aki már mindent megnyert, amit meg lehet.”

Pérez

„Ettől a pillanattól kezdve te is a család és egy kivételes klub része vagy, egy klubé, amely 14 BEK/BL-serleggel büszkélkedhet. A klubtagok, a szurkolók és mindenki nagyon örül, hogy egy olyan játékos érkezett, mint te, aki minden tőle telhetőt megtett azért, hogy eljöjjön ez a nap, hogy valóra váljon az egyik legnagyobb álmod, ami nem más, mint hogy magadra húzhatod azt a mezt, amelyben szeretnéd teljessé tenni sportolói karrieredet. Egy olyan karriert, amely megadta neked azt a lehetőséget, hogy a legjobb klubok közül válogathass. Ezt a címert választottad, annak érdekében, hogy megtapasztalhasd a Santiago Bernabéuban azokat az érzelmeket és érzéseket, amelyek mostantól fogva megadják neked a kellő erőt ahhoz, hogy elérj olyan célokat, amelyeket mások talán lehetetlennek tartanak.”

„Karriered legnagyobb kihívása mellett és egy olyan tapasztalat mellett tetted le a voksod, amely olyan felelősséggel jár, ami meghatároz minket. Biztosak vagyunk abban, hogy ugyanolyan bátorsággal és karakterrel állsz ezen kihívás elé, mint ahogy azt egész életedben tetted. Az egész madridizmus melletted áll, biztosítva azt, hogy még a legnehezebb időkben is úgy fogod érezni, hogy ebben a mezben olyan dolgokat érhetsz el, amelyeket nehéz megmagyarázni. Olyan dolgok fognak történni, amelyek lenyűgöznek és szerelmessé tesznek minden futballszerető embert. Itt meg fogod tanulni azt, hogy a madridizmus egy életforma.”

Rüdiger:
„Ez egy nagyon különleges nap a családomnak és nekem is. Szeretnék köszönetet mondani a szüleimnek, mivel nélkülük soha nem jutottam volna el ide. Mindig támogattak, ez pedig nagyon fontos volt nekem egész életem során. Emellett szeretném megköszönni az elnök úrnak azt, hogy lehetőséget adott arra, hogy ebben a nagyszerű klubban futballozhassak. Megígérhetem, hogy mindent bele fogok adni ezért a klubért, hogy minden lehetséges trófeát megnyerjünk. Hala Madrid y nada más!”

Rüdiger

Az esemény előtt Rüdiger Florentino Pérez társaságában aláírta négy idényre szóló szerződését a Real Madriddal. Az aláírás után a német védő kapott egy órát, egy Santiago Bernabéu Stadiont ábrázoló kis szobrot, illetve egy saját nevével és a 22-es mezszámmal ellátott mezt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK