A PSG elképesztő fizetéssel próbálta elcsábítani Viníciust

A francia együttes minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy magához édesgesse a fiatal brazilt, ám Vini hallani sem akart az ajánlatról. De nem csak a franciák érdeklődtek a játékos iránt.

A Paris Saint Germain azt tanácsolta Vinícius Júniornak, hogy ne hosszabbítsa meg a szerződését a Real Madriddal, hanem csatlakozzon hozzájuk évi 40 millió eurós fizetésért cserébe, miután jelenlegi kontraktusa 2024 nyarán lejár.

Ez a fizetés a játékos jelenlegi keresetének tizenkétszerese, és négyszer több, mint amennyit keresni fog akkor, amikor aláírja a szerződéshosszabbítását a blancókkal.

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez egy spanyol rádióműsorban elárulta, hogy Vinícius számos ajánlatot kapott az elmúlt időszakban, de a játékos semmi mást nem szeretett volna, mint a Real Madridnál maradni.

Vini Jr.

Az egyik ajánlat a PSG-től érkezett. A francia együttes már 2021 novembere óta próbálta elérni, hogy Vini aláírjon hozzájuk. Ajánlatukban hatalmas aláírási bónuszt, plusz jó néhány katari reklámszerződést is felajánlottak a játékosnak. Florentino Pérez klubelnök és José Ángel Sánchez főigazgató nagyra értékelte, hogy ezekről a megkeresésekről ők is tájékoztatást kaptak, továbbá mindketten nagyon kedvelik a brazil válogatott játékos képességeit, profizmusát és személyiségét is.

A PSG minden tőle telhetőt megtett azért, hogy kisajtoljon egy találkozót Viníciusból, ám erre soha nem került sor, a BL legjobb 16 csapata közötti párharc pedig nem segítette az ügyet. Annak ellenére, hogy tiszteli a PSG-t és hálás az érdeklődésükért, végig úgy tűnt, hogy Vinícius szeretett volna a helyén maradni. A játékos nagyon erősen kötődik a Real Madridhoz, túl erősen ahhoz, hogy ez a kapocs feltörhető legyen, de utoljára még márciusban is megkeresték őt.

Vinícius mindig azt válaszolta az ügynökeinek, még akkor is, amikor formahanyatlást tapasztalhatott magán, hogy nem is akar más ajánlatokat meghallgatni. A Liverpool, a Chelsea és a Manchester United is kopogtatott az ajtaján, de mindannyian ugyanazt az elutasító választ kapták.

Ha a Real Madrid olyan szerződéshosszabbítási ajánlattal kereste volna meg a játékost, amelyet méltatlannak ítélhetett volna, akkor talán meghallgatta volna az ajánlatokat. Mindenesetre Vini az elé tett ajánlat alapján úgy érezheti, hogy kellőképp értékelik a klubnál, most pedig úgy tűnik, hogy nagyon közel az új kontraktus aláírása.

Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

A Real Madrid szeretett volna 2028-ig szóló szerződést aláíratni a játékossal, ám a végleges megállapodás várhatóan 2026-ig vagy 2027-ig szól majd. Vinícius ügyöke szeretett volna ügyfelének 10 millió eurós fizetést (plusz bónuszok), ha 2026-ig ír alá, vagy 12 millió eurós fizetést, ha 2027-ig. A Real Madrid mindkét megoldást elfogadhatónak tartotta, így hamarosan aláírják a papírokat a felek.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK