Tchouaméni: Alig várom, hogy megkezdődjön az új idény

A Real Madrid friss igazolása első interjúját adta a RealmadridTV-nek.

„Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, egy álmom vált valóra. Megvolt a lehetőségem, hogy körbe nézzek egy kicsit a városban és az edzőközpontban is. Egyszerűen ez a világ legjobb klubja. Ha ambiciózus vagy, trófeákat akarsz nyerni, a legjobbakkal akarsz játszani, akkor a Real Madridba kell jönnöd. Ők játsszák a legjobb futballt, itt vannak a legjobb játékosok, ez a világ legjobb csapata. Megnyerték a BL-t, ami azt mutatja, hogy nincs náluk jobb csapat Európában.”

„Ez egy csodás idény volt a klub, a szurkolók, a csapat számára… Követtem a mérkőzéseiket, üzengettünk egymásnak Karimmal és Eduardóval. Néztem a meccseiket, a BL-menetelésük elképesztő volt. A LaLiga is. Nagyszerű idény volt ez a csapat számára.”

„Éhes vagyok a sikerre. Amint megkezdődik az előszezon, mindent bele fogok adni annak érdekében, hogy beilleszkedjek a csapatba, és hogy együtt dolgozhassunk egy csodás idényért, ami következik.”

Tchouaméni

„A Real Madrid trófeagyűjteménye lenyűgöző. Láttam már a telefonomon és a TV-ben a BL-trófeákat, de élőben jön át igazán, hogy milyen óriásiak. Alig várom, hogy elkezdődjön az új idény és dolgozhassak a csapattal, hogy újabb trófeákat nyerjünk ennek a klubnak és közreműködhessek ebben. Mindenért versenyben leszünk, remélhetőleg a 15. BL-címért, a bajnokságért, a klubvilágbajnokságért… Ez a Real Madrid, vagyis minden meccsen, ahol pályára lépünk, nyernünk kell. Minden lehetséges trófeát meg akarok nyerni.”

„Volt szerencsém Benzemával játszani a válogatottban. Amikor először léptem pályára vele, láthattam, hogy milyen kivételes játékos is ő. Ez már a TV-n is átjön, de ha mellette játszik az ember, akkor még inkább. Ez csodás. Sokat segít abban, hogy folyjon a játék, jelenleg ő a világ legjobb csatára.”

„Camavinga bátorított, hogy jöjjek ide. Elmondta, hogy gyorsan beilleszkednék, hogy remekül kijönnék az edzőkkel és a játékosokkal. Azt is mondta, hogy ha címeket akarok nyerni, akkor a Real Madridba kell jönnöm, úgyhogy jó döntést hoztam.”

„A stílusom? Egy erős középső középpályás vagyok, aki sok labdát szerez és technikás. Próbálom gyorsan olvasni a játékot, hogy biztosítsam, hogy én és a csapat is jól játsszon. A gólszerzésekben is fontos szerepem lehet, jó passzok kiosztásával. Ezek a tulajdonságaim.”

„A Casemiro, Kroos, Modrić hármas tagjai jól kiegészítik egymást. Mindegyiküknek megvan a maga karaktere. Casemiro egy igazi erőgép, elképesztő atletikussággal, a legtöbb labdáért folyó párharcot megnyeri. Toni Kroos is komoly kvalitásokkal bír, ők ott vannak Európa legjobbjai között. Luka Modrić pedig igazi klasszis, nemrég játszottam ellene a válogatottban, első kézből tapasztalhattam meg a kvalitásait.”

„Minden szurkolónak üzenem, hogy örülök, hogy itt lehetek és hogy aláírtam a Real Madridhoz. Keményen fogunk dolgozni azért, hogy újabb trófeákat nyerjünk és tovább írjuk a világ legnagyszerűbb klubjának történelmét. Hala Madrid!”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK