Hanga Ádám: A holnapi egy újabb csata lesz

A bajnoki döntő első meccsén 16 pontig jutó Hanga Ádám a Real Madrid hivatalos oldalának nyilatkozott. A párharc holnap este folytatódik, ismét Barcelonában lépnek pályára a csapatok.

„1-0-s előnyben vagyunk, de fejben úgy közelítjük meg a párharcot, hogy nulláról indulunk. Holnap újabb csata vár ránk. Tudjuk, hogy ez is egy nehéz mérkőzés lesz, és azzal is tisztában vagyunk, hogy hosszú még az út a trófea megnyeréséig.”

„Minden negyed és minden meccs más, készen kell állnunk a következőre, ami biztos vagyok benne, hogy kemény lesz. Nem kis teljesítmény kétszer legyőzni a Barcát, de ilyen a kosárlabda, mi ugyanolyan intenzitással fogunk játszani, mint az első meccsen. A pontosság nyilvánvalóan fontos része a játékunknak, de emellett védekeznünk és futunk is kell.”

Hanga

„Fenn kell tartanunk a nagy iramot, nincs más választásunk, nincs már sok hátra, lényegében egy hétről van szó, nekünk pedig még egy utolsó erőfeszítésre lesz szükségünk, ahol mindenki képes 100%-ot beleadni. Nem aggódom a Barca miatt, csak a csapatomra koncentrálok, arra, ahogy mi játszunk, a hibákra, amiket elkövettünk, amiben javulni tudunk.”

„Randolph épp most utazott el Madridba. Tegnap együtt vacsoráztunk. Nagy kár, hogy megsérült. Nem tudom, hogy mi történhet még velünk ebben az idényben. Nagy ölelést küldünk neki, reméljük, hogy mielőbb jobban lesz.”

„Egy olyan döntőben, mint ez, nagyon fontos a megfelelő regenerálódás. Ma finomítunk néhány dolgon. Keményen nyomni fognak az első pillanattól kezdve, fizikálisan kemények lesznek, de nekünk csak a saját játékunkat kell játszanunk. A Barca volt már korábban hasonló helyzetekben, sikerült már ilyenekből kilábalniuk. A munkánknak itt még nincs vége. Örülünk, hogy nyertünk a minap, de mennünk kell tovább.”

„Egyre jobban megy a játék. Megpróbáltam a lehető legtöbbet kihozni az irányító nélküli játékból. Örülök, hogy segíthetem a csapatot. 16 pontot dobtam az első meccsen, de a másodikon még egyet sem. Próbálom azt adni a csapatnak, amire szüksége van, ha holnap nyerünk, de nem dobok egyetlen pontot sem, nem érdekel.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK