Gareth Bale búcsúlevele

Az öt BL-trófeát nyerő walesi szélső a közösségi média felületein mondott búcsút a Real Madridnak és a szurkolóknak.

Azért írom ezeket a sorokat, hogy köszönetet mondjak minden múltbéli és jelenlegi csapattársamnak, edzőmnek, a klub dolgozóinak és természetesen a szurkolóknak, hogy mindig támogattak engem.

Kilenc évvel ezelőtt egy fiatal srácként érkeztem meg Madridba, és semmi mást nem akartam, csak megélni az álmomat, ami nem más volt, mint a Real Madridban játszani. Csak ennyit akartam: magamra húzni a habfehér mezt, a szívem fölött hordani a klub címerét, játszani a Santiago Bernabéuban, trófeákat nyerni és részese lenni annak, amiért ez a klub annyira különleges, és megnyerni a Bajnokok Ligáját.

Most, ahogy visszatekintek, őszintén mondhatom, hogy a valóság túlszárnyalta a legvadabb álmaimat is.

Az, hogy részese lehetek a klub történelmének, hogy ilyen nagyszerű dolgokat értünk el együtt, ezek olyan élmények, melyeket sohasem fogok elfelejteni.

Emellett szeretném megköszönni az elnök úrnak, Florentino Péreznek, Jose Angel Sáncheznek és a vezetőségnek, amiért lehetőséget adtak nekem, hogy a Real Madridban futballozhassak. Együtt képesek voltunk véghezvinni olyan pillanatokat, melyek örökké élnek a klub történelemkönyvében.

Egy igazi kiváltság volt.

Köszönöm!

HALA MADRID!

Gareth Bale

Forrás: Twitter - @GarethBale11
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK