Courtois: A csapaton belüli jó légkör az edzői stábnak köszönhető

Carlo Ancelotti és Marcelo mellett a belga óriás is válaszolt a média képviseletének kérdéseire.

“Nyolc évvel ezelőtt játszhattam az első döntőmet, és akkor nem nyertünk. Remélem, hogy holnap mi diadalmaskodunk. Néhány játékos számára ez az első Bajnokok Ligája-döntő, de van olyan is a keretben, akinek ez az ötödik. Az egész csapat győzni akar, hogy még egy trófeát szerezhessünk a Real Madridnak.”

“A Liverpool 2018-ban is döntőt játszott a Real Madrid ellen, és az a helyzet, hogy ha a Madriddal találkozol, tudod, hogy sok döntőt nyernek. Ezért gondolom azt, hogy a történelem legjobb oldalán vagyok.”

“A teljes védekezésnek jól kell működnie. A defenzív munkát tekintve minden egyes pályán lévő játékos kulcsfontosságú. Mindannyian tisztában vagyunk a Liverpool kvalitásaival.”

“Benzema csak jobbá vált. Folyamatosan fejlődik, gólokat szerez. Győzelemre sarkallja a többieket a legnehezebb pillanatokban is. Nagyon sokat és jól presszionál a pályán, egyszerűen nem tudja abbahagyni a futást. Mindig megmutatja a benne rejlő minőséget, még a legkomplikáltabb helyzetekben is.”

“A csapaton belüli jó légkör az edzői stábnak köszönhető, mivel nagyon jó edzésmunkát végzünk. Tudjuk, hogy döntéseket kell hozniuk azt illetően, hogy ki játsszon, de az edző nagyon jól menedzseli ezt a helyzetet, ezért is vagyunk most itt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK