Courtois: Reméljük, jövő hét szombaton is lesz miért ünnepelni a szurkolóknak

A Real Madrid tegnap este a Betis ellen zárta a spanyol bajnokságot, a mérkőzés után a játékosok közül a belga kapus nyilatkozott.

Thibaut Courtois

Mérkőzés

„Először is szeretném megköszönni a szurkolóinknak, hogy mindig mellettünk állnak és buzdítanak minket. Nélkülük nem lehetnénk ott a Bajnokok Ligája döntőjében. Bízunk benne, hogy boldoggá tehetjük őket szombaton. A mai meccsnek az intenzitása lecsökkent a mérkőzés előrehaladtával, de ez normális. Ezzel a meccsel szerettünk volna elkezdeni formába lendülni a BL-döntőre. A másik fontos dolog az volt, hogy ne sérüljön meg senki. Rengeteg erőnléti gyakorlatot csináltunk ezen a héten, mert még egy jelenésünk van Párizsban. A legjobbunkat kell hoznunk, ezért is rotálta a csapatot a mester.”

„Most hétvégén pihenünk egyet, aztán hétfőtől újra a munkáé a főszerep, hogy felkészüljünk a Liverpool elleni összecsapásra. Azon leszünk, hogy felvegyük a ritmust és megfelelően felkészüljünk arra a meccsre. Nem minden nap adatik meg, hogy BL-döntőt játsszál, a Real Madridnak sem sikerült eljutnia idáig az elmúlt években. Minden csapat ide akar eljutni, minden csapat ezt a trófeát akarja megnyerni.”

Marcelo jövője

„Lejár a szerződése, és nem tudom, hogy mi a terve a klubnak. Marcelo egy klublegenda, nagyon remélem, hogy jövő hét szombaton megnyerhetem vele a Bajnokok Ligáját.”

Bono és a Zamora-díj

„Csak gratulálni tudok neki a Zamora-díjhoz, nagyon megérdemelte. Bono egyébként jó barátom is, úgyhogy különösen örülök, hogy megnyerte ezt a trófeát.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…