2022. June 25., Saturday

Courtois: Reméljük, jövő hét szombaton is lesz miért ünnepelni a szurkolóknak

  • Doman Gergő
  • May 21, 2022, 1:20 p.m.
A Real Madrid tegnap este a Betis ellen zárta a spanyol bajnokságot, a mérkőzés után a játékosok közül a belga kapus nyilatkozott.

Thibaut Courtois

Mérkőzés

„Először is szeretném megköszönni a szurkolóinknak, hogy mindig mellettünk állnak és buzdítanak minket. Nélkülük nem lehetnénk ott a Bajnokok Ligája döntőjében. Bízunk benne, hogy boldoggá tehetjük őket szombaton. A mai meccsnek az intenzitása lecsökkent a mérkőzés előrehaladtával, de ez normális. Ezzel a meccsel szerettünk volna elkezdeni formába lendülni a BL-döntőre. A másik fontos dolog az volt, hogy ne sérüljön meg senki. Rengeteg erőnléti gyakorlatot csináltunk ezen a héten, mert még egy jelenésünk van Párizsban. A legjobbunkat kell hoznunk, ezért is rotálta a csapatot a mester.”

„Most hétvégén pihenünk egyet, aztán hétfőtől újra a munkáé a főszerep, hogy felkészüljünk a Liverpool elleni összecsapásra. Azon leszünk, hogy felvegyük a ritmust és megfelelően felkészüljünk arra a meccsre. Nem minden nap adatik meg, hogy BL-döntőt játsszál, a Real Madridnak sem sikerült eljutnia idáig az elmúlt években. Minden csapat ide akar eljutni, minden csapat ezt a trófeát akarja megnyerni.”

Marcelo jövője

„Lejár a szerződése, és nem tudom, hogy mi a terve a klubnak. Marcelo egy klublegenda, nagyon remélem, hogy jövő hét szombaton megnyerhetem vele a Bajnokok Ligáját.”

Bono és a Zamora-díj

„Csak gratulálni tudok neki a Zamora-díjhoz, nagyon megérdemelte. Bono egyébként jó barátom is, úgyhogy különösen örülök, hogy megnyerte ezt a trófeát.”


Hozzászólások

Tabella