Ancelotti: A legjobbakat kívánom Iscónak

Az olasz mester a Betis elleni döntetlen után.

„Jó pontokat adnék magunknak, mivel egy olyan idényen vagyunk túl, amelyet remekül kezdtünk és erősen fejeztünk be. Végig kiegyensúlyozottak voltunk. Néha hihetetlenül jól játszottunk, néha nem annyira, de a csapat végig elkötelezett volt. Meg kell dicsérnünk Courtois, Karim, Vinícius egyéni teljesítményét, de a keret többi tagját is. A csapatmunka csodálatos volt, ahogy azok a játékosok is, akik kevesebb lehetőséget kaptak.”

Ancelotti

„A hangulat is nagyszerű volt, szeretnék köszönetet mondani a játékosaimnak, amiért tiszteletben tartották a döntéseimet. Soha nem adták fel, még akkor sem, ha nem játszottak, én pedig olyan játékosokat is a padra ültettem, akik négy BL-címet nyertek. A hangulat Valdebebasban volt a különbség ebben az idényben.”

„Alaba készen áll majd a döntőre. Ma semmi szükség nem volt arra, hogy kockázatot vállaljunk. Újra csatlakozik a csapathoz hétfőn, 100%-os lesz. Igaz, hogy egy ideje nem játszott már, de az ilyen meccseken nem csak az erőnlét a fontos, a képességeknek és a tapasztalatnak is nagy szerepe van. Davide ma nem volt itt velünk, mert Walesben tartózkodik, ahol az UEFA Pro tanfolyamot végzi, két napra kellett elutaznia, de vasárnap már visszatér.”

„Marcelo még nem búcsúzott el, még mindig ő a kapitányunk, a döntőn is ő lesz. Ha elköszön, akkor az a világ egyik legnagyobbjának búcsúja lesz, a bolygó egyik legjobb szélső védőjének búcsúja.”

„Rodrygo fontos játékos. Gyakran teremtette meg a különbséget a padról beállva. Akkor is jól teljesített, amikor kezdőként lépett pályára. Ez a poszt is egy olyan döntés, amellyel kapcsolatban döntést kell hoznom a elkövetkezendő napokban, de már tudom, hogy mit fogok tenni.”


Kattints ide a részletekért!

„Iscónak megemlítettem azt, amikor az első itteni meccsemen gólt fejelt. Ez egy fantasztikus madridi karrier befejezése. Igen, többet is tehetett volna, de nagyon fontos része volt ennek a csapatnak az elmúlt években. Fontos meccseken, döntőkben szerepelt. Mindig jól harcolt, bizonyította a képességeit. A legjobbakat kívánom neki.”

„Bale nem volt a kispadon, mert nem volt 100%-os állapotban. Szeretett volna elköszönni a szurkolóktól a stadionban. Még lesz egy esélye, hiszen a döntőre rendben lesz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK