Beharangozó: Real Madrid – Real Betis: Hazai győzelemmel zárná a bajnokságot a királyi gárda

Utolsó bajnokijára készül az idényben a csapat.

Pénteken este 9 órakor utolsó bajnokiját játssza az idényben a Real Madrid, a bajnokcsapat a Betis együttesét fogadja a Bernabéuban. A királyi gárda győzelemmel szeretné zárni a bajnokságot, a lehető legjobb formában készülve a Liverpool elleni BL-döntőre.

„Jó teljesítménnyel szeretnénk zárni a bajnokságot a szurkolóink előtt”nyilatkozta Ancelotti a mérkőzést megelőzően. Az olasz szakember keretébe mindenki bekerült annak érdekében, hogy a legjobban zárhassa a csapat az idényt és mindenki formába lendülhessen. A királyi gárda a bajnokságban hazai pályán 13 győzelem mellett négy alkalommal játszott döntetlent és mindössze egyetlen vereséget szenvedett.

Karim Benzema

A LaLigában a Real Madrid szerezte a legtöbb találatot, szám szerint 80-at, ezek legnagyobb részét pedig Karim Benzema szerezte. A francia támadó 27 góljával a gólkirályi cím várományosa, a mai mérkőzésen pedig tovább növelheti ezt a számot a madridi szurkolók előtt.

Betis

A sevillai alakulat egy nagyszerű idény zárásaként érkezik a Bernabéuba, megnyerték a Király-kupát és jelenleg az ötödik helyen állnak a bajnokságban, 19 győzelemmel, 7 döntetlennel és 11 vereséggel. Remek formában érkeznek a spanyol fővárosba, legutóbbi két idegenbeli mérkőzésükön legyőzték a Valenciát és a Granadát is. Legveszélyesebb játékosaik Juanmi és Borja Iglesias, előbbi 16, utóbbi 10 találatnál jár a bajnokságban.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…