Rodrygo: Örülök, hogy a csapat segítségére lehettem

A Cádiz elleni döntetlenre végződő meccset követően Rodrygo, Latasa és Nacho állt a riporterek rendelkezésére.

Rodrygo:

A szólójáról

„Szép mozdulatsor volt, örülök, hogy segíthettem a csapatnak. Minden olyan gyorsan történt, gondolkodás nélkül csináltam. Az edzőnek nem kell semmit sem mondania nekünk, igyekszünk mindig koncentrálni és jól teljesíteni a hátralévő meccseinken, tehát tökéletes formában leszünk május 28-án. Folyamatosan fejlődünk.”

A pozíciójáról

„Mindkét szélen bevethető vagyok, valamint középen is tudok játszani. Most a bal oldalon kaptam szerepet, de napról-napra fejlődök a jobb oldalon is.”

„Örülök, hogy segíthettem a csapatnak, egész szezonban keményen dolgoztam, hogy most itt legyek. Ez a sok kemény munka eredménye és remélem, hogy itt maradhatok.”

Nacho:

„Ezek az igazán nehéz meccsek, amikor az ellenfél a bentmaradásért küzd, ami a Cádiznak rendkívül fontos. Személyesre fordítva a szót, a testvérem ellen játszani teszi ezt az egészet az egyik legnehezebb összecsapásnak, amit valaha futballpályán át kellett élnem. Mindenkinek a saját csapatáért kell harcolnia, remélem a Cádiz megmenekül a szeon utolsó játéknapján.”

„A fotó a testvéremmel nagyon szép, de a pályán ez nehéz, mert ők a kiesés elől menekülnek. Remélem, az utolsó fordulóig harcolhatnak, legfőképpen a testvéremért szorítok. Egy különleges, de nehéz meccs volt.”

Luninról

„Nagyszerű mérkőzésen van túl, bemutatott pár fontos védést, még a büntetőt is kivédte. Egy olyan játékostól, aki ilyen keveset játszik, ez egy kiváló meccs volt.”


Kattints ide a részletekért!

Juan Miguel Latasa:
„Nagyon boldog vagyok, hosszú ideje álmodtam már erről a napról, lényegében azóta, hogy csatlakoztam az U16-os csapathoz. Nagyon kemény és hosszú út volt ez. Szeretnék köszönetet mondani a szüleimnek, akik rengeteg edzésen ott voltak velem és sok órát töltöttek el Valdebebasban. Örülök, hogy folyamatosan fejlődni tudtam és végül debütálhattam a felnőtt csapatban.”

„Ancelotti elmondta, hogy maradjak nyugodt, segítsek, amennyire csak tőlem telik, egyszerűen futballozzak úgy, ahogy tudok. Az edzéseken a hőseid között dolgozhatsz, ez olyan, mint egy álom, amikor pedig megkapod az esélyt, egyszerűen megpróbálsz mindent beleadni. Nagyon büszke és boldog vagyok. Alá fogom íratni a mezemet és kiakasztom az otthonomban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…