2022. June 25., Saturday

Ancelotti: Egy szoros és pörgős meccset játszottunk

  • B. Péter
  • May 16, 2022, 9:10 a.m.
A bajnokság 37. fordulójában megrendezett Cádiz-Real Madrid találkozó 1-1-re végződött. A csapat vezetőedzője megtartotta a szokásos mérkőzés utáni nyilatkozatát.

„Egy egyenrangú találkozó volt, amin mindkét fél nagyon intenzíven játszott. Megtettük, amit meg kellett tennünk. Magas fordulatszámon pörögtünk és nem okoztak nekünk problémát. Azok a játékosok, akik keveset játszottak, most megkapták a lehetőséget, valamint Carvajal és Ceballos is visszatért.”

„Azzal a céllal léptünk pályára, hogy amellett, hogy tiszteljük az ellenfelünket és a szurkolókat, a saját játékunkat kellett játszanunk és pontosan ezt tettük. Nem koncentráltunk annyira, mint ők és nem is volt bennünk annyi motiváció, ezért saját magunknak tettük nehézzé a mérkőzést. Ezt jóvá kell tennünk egy újabb intenzív meccsel a saját stadionunkban. Mindent jól előkészítettünk.”

Nacho kezdetése

„Nacho körül mindig kétségek lebegnek, hiszen a keretünkben 11-nél több elérhető játékos van. A kezdőcsapat mindig kérdéses.”


Kattints ide a részletekért!

Valverde távoli lövései

„Ki kell használnia a lövőtechnikájából adódó előnyeit. Több lövése is volt az elmúlt két meccsen. Ez az egyik erőssége. Eddig nem próbálkozott ennyit, de mostantól egyre többször fog. Ez neki és nekünk is jó.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): B. Péter

Hozzászólások

Tabella