Vini Jr.: Lenyűgöző volt a ma esti teljesítményünk

A Real Madrid tökéletes teljesítményt nyújtva győzte le a Levante együttesét a Santiago Bernabéuban. A találkozót követően Vallejo és a mesterhármast jegyző Vini Jr. nyilatkozott.

Vini Jr.

A mesterhármas

„Az edző kicsit tovább tartott a pályán, mint szokott, ezzel lehetővé téve, hogy megszerezhessem az első mesterhármasomat. Egy nagyszerű szezont futok a csapattársaim mellett, nagyon sokat segítenek ebben. Lenyűgöző volt a ma esti teljesítményünk a Bernabéuban, mindannyian nagyon élveztük az itt játszott mérkőzéseket. Készülünk a döntőre, az idény utolsó mérkőzésére, mind közül a legszebbre.”

Benzema

„Az összhang Karim és köztem az egész szezon során fantasztikus volt. Remélem ez így is marad, amíg vissza nem vonul, amit biztos vagyok benne, hogy a Real Madridból fog megtenni. Egy zseniális idény van mögötte és remélem megnyeri az aranylabdát. Rengeteg gólt lő és bízok benne, hogy még többet tud majd elérni ennél a klubnál, amely imádja őt.”

A Levante kiesése

„Nagyon sajnálom, mivel egy nagyszerű csapatról van szó, amely szép focit játszik. Remélem, hogy hamarosan visszatérnek majd.”

Vini-Jr-Real-Madrid-Levante-hattrick

Vallejo

A mérkőzés

„A mérkőzés teljes egészében összpontosítottunk és ez volt a kulcs. Már a bemelegítés során látszott a csapaton az akarat. Védekezésben és támadásban is jól teljesítettünk. A lövéseink bementek és ez sokat segített a mérkőzés megnyerésében. Az edző arra kér minket, hogy élvezzük a játékot, nem arra, hogy relaxáljunk és nem is arra, hogy folyton a döntő járjon a fejünkben. Mondta, hogy a hátralévő mérkőzéseken is úgy kell hajtanunk, ahogy a szezon első felében, gólokat lőve.”


Kattints ide a részletekért!

Saját forma

„Jól érzem magam. Szeretnék köszönetet mondani az edzői stábnak és a csapattársaimnak, akik mindig kiálltak mellettem, akár játszottam, akár nem. Egy valóságos dicsőség ehhez a csapathoz tartozni és segíteni, amikor szükség van erre. Ez egy különleges érzés, amikor az egész éves kemény munkát követően érzed a szurkolók szeretetének melegét. Ez egy extra motiváció, ami plusz löketet ad ahhoz, hogy tovább dolgozz.”

A Bajnokok Ligája-döntő kulcsa

„A követendő példa a ma este. Összpontosítanunk kell a soron következőkre, jól kell regenerálódnunk és továbbra is tanulnunk kell. Taktikailag erősnek kell lennünk, nem dőlhetünk hátra a mai eredmény után.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK