Florentino Pérez: Ez egy megérdemelt bajnoki cím

A klub elnöke nyilatkozott a RealmadridTV munkatársának az Espanyol elleni győzelem és a bajnoki cím megnyerése után.

„Ez Spanyolországban és a világ minden táján egy boldog nap minden madridista számára. Ez a bajnoki cím rendkívül megérdemelt, az első pillanattól kezdve keményen megdolgozott érte a csapat egy nagyszerű edzővel, Carlo Ancelottival. Ő remekül ismeri a klubot, ez az, amit ez a bajnoki cím reprezentál. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk. Ez most nagy lökést ad nekünk a szerdai mérkőzés előtt.”

Pérez

„Ancelotti többször is elmondta nekem, hogy a többi általa Európa-szerte edzett csapattal szemben a Real Madridnál minden játékos nagy szurkolója is a csapatnak, és ez az igazi különbség. Ők olyanok, mint bármelyik Real Madrid szurkoló, ez pedig egy különleges plusz. A hangulat fenomenális. Amikor jól mennek a dolgok, akkor azt csak el kell ismerni és elégedettnek kell lenni, ahogy ma is tesszük.”

„Ancelotti tudja a legjobban menedzselni az erős kereteket, hiszen mindig ilyenekkel dolgozott. Nagyon jól csinálja. Rengeteg tapasztalata van ebben. Mindent jól csinálunk, a játékosok menedzselését, a fizikai felkészülést, a fizioterapeutákkal való közös munkát. És mindenek előtt a legjobb edzővel az irányítói székben: Carlo Ancelottival.”

„Benzemának csodálatos idénye van, ahogy az előző és az azt megelőző is az volt. Senki nem kételkedhet abban, hogy a következő Aranylabdát Karim Benzemának kell kapnia. Már régóta esedékes ez. Hamarabb kellett volna megkapnia. Ezt mindenki kétségtelenül elismeri. Ez tény.”


Kattints ide a részletekért!

(50 trófea elnökként) „Ez a bajnoki cím a klub történetének 35. ilyen trófeája, ez három évente egy trófeát jelent. Nem akarom azt mondani, hogy ez normális dolog. Egy varázslatos klubot örököltem, ne sokkal az érkezésem után a 20. század legjobb csapatának nyilvánították. Az évek során próbáltam megfelelni a kihívásnak. Ezt tanította nekem édesapám. Több mint 60 éve klubtag vagyok, vagyis 61 éve, hogy pontos legyek, ez az, amit megtapasztaltam.”

„A Manchester City elleni mérkőzés egy újabb varázslatos estének ígérkezik a Bernabéuban. Mindenki tudja, hogy a csapatnak ki kell mennie a pályára és meg kell nyernie a találkozót. Ezt a meccset megéri megnézni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…