Ancelotti: Jobban kell védekeznünk a visszavágón

Az olasz mester a Manchester City elleni elődöntő odavágója után.

„Kissé frusztrált vagyok amiatt, hogy az első félidőben sok párharcból mi jöttünk ki vesztesen, ráadásul két olyan gólt lőttek nekünk, amelyek elkerülhetők lettek volna, ha jobban figyelünk. Sikerült reagálnunk és életben tartanunk a párharcot. Ez egy olyan vereség, amely még a párharcban tart minket a Bernabéuban megrendezésre kerülő visszavágóra. Védekezésben sokat kell javulnunk, de megvannak a kvalitásaink ahhoz, hogy elöl problémákat okozzunk nekik a visszavágón.”

„Úgy érzem, hogy nagyon gyengén kezdtük a találkozót. Nem voltunk elég kemények és kaptunk két gólt. A csapat aztán nagyszerűen reagált, versenyben voltunk és az utolsó pillanatig meccsben tartottuk magunkat. Védekezésben javulnunk kell. Jól tartottuk a labdát és voltak lehetőségeink is. Nagyon fontos lesz a visszavágón, hogy jobban védekezzünk. Rendkívül tapasztalt csapatom van, a játékosok a kemény helyzetekben nyugodtak tudnak maradni. Rengeteg ilyen meccsen játszottak már, soha nem adják fel.”

Ancelotti

„Szerintem egy hasonlóan nyílt és kiegyenlített mérkőzést fogunk látni a visszavágón is, mint ma. De egy teljesen más meccs lesz. A City-nél ott az előny, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Remélem, hogy a szurkolóink jobb teljesítményre sarkallnak minket a döntőbe jutás reményében. A szurkolóinknak készen kell állniuk a visszavágóra, mivel harcba megyünk, hogy egy újabb varázslatos estét hozzunk a Bernabéuba.”

„Kaptunk gólokat, de nagy energiával játszottunk, nyílt mérkőzés volt. Talán azért is volt ez, mert az ellenfél volt előnyben. De annak is lehet a jele, hogy jobbak vagyunk ha nyíltabban játszunk. Ha a visszavágón jobban védekezünk majd, akkor meglesz az esélyünk a továbbjutásra.”

„Karim remekül játszott, ahogy mindig. Erős karakterről tett tanúbizonyságot, amikor elvállalta a tizenegyest és csodálatosan lőtte be. Meglepett, hogy így lőtte. Modrić is nagyszerű mérkőzést hozott, de lecseréltem, mivel az utolsó tíz percre egy friss játékos többet adhatott nekünk. Modrić csodás volt, de behoztam Ceballost, aki szintén remekül teljesített.”

„Soha nem jó elveszíteni egy meccset, de a PSG ellen más volt a helyzet. Azon a találkozón nem lőttünk kapura, ma pedig három gólt is szereztünk, keményen harcoltunk. Jól járattuk a labdát, azonban labda nélkül jobbnak kell lennünk. Teljesen más érzéseim vannak mint a PSG elleni odavágó után.”

„Casemiro vélhetően bevethető lesz a visszavágón, Alabát meglátjuk. Elővigyázatosságból cseréltük le, de remélem, hogy mindketten visszatérnek addigra.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK