2022. June 30., Thursday

Lucas Vázquez: Megmutattuk, mennyire fegyelmezettek és versenyképesek vagyunk

  • K. Matyi
  • April 21, 2022, 9:49 a.m.
A Real Madrid 3-1-re legyőzte az Osasuna együttesét a spanyol bajnokság 33. fordulójában, így még közelebb került a bajnoki címhez. A mérkőzés után a harmadik gól szerzője, Lucas Vázquez, illetve Fede Valverde értékelte a látottakat.

Lucas Vázquez

„Ez egy nagyon kemény pálya, mindig megnehezítik a dolgunkat. Megmutattuk, mennyire versenyképesek és fegyelmezettek vagyunk, hogyan próbálkozunk és aratunk győzelmet, és végül el is értük a célunkat.”

„A két büntető megnyugvást hozhatott volna, de ma nem akartak bemenni. Sikerült megszereznünk a győzelmet, ez nagyon fontos a bajnokság szempontjából. Továbbra is az élen állunk és szeretnénk minél hamarabb bebiztosítani a bajnoki címet. Örülök, hogy betaláltam, segíthettem a csapatot és pályára léphettem, ez a legkülönlegesebb érzés.”

Alaba

„Nem tudjuk, mi van vele. Még túl korai lenne bármit is mondani, holnap megvizsgálják és reménykedünk, hogy semmi komolyról nincs szó.”

Lucas Vázquez

Valverde

„Boldog vagyok, nagyon különleges dolog ilyen személyes célokat elérni egy ilyen nagyszerű csapattal, a világ legjobb klubjánál. Minden mérkőzést, edzést, pillanatot úgy élvezek, mintha az utolsó lenne.”

„Szeretném megköszönni a kiutazó szurkolóknak a támogatást, mindig mellettünk állnak és ez nagyon fontos számunkra. Egy lépéssel közelebb kerültünk a célunkhoz. Kemény mérkőzés volt, az első félidőben szenvedtünk kicsit, különösen akkor, amikor kiegyenlítettek, de javítottuk a hibáinkat és jó teljesítményt nyújtottunk.”

Fede Valverde

„Mindannyian a csapat tagjai vagyunk, a célunk ugyanaz. Fontos, hogy bárki játszik, jól szerepeljen és jó formában legyen, ezt meg is mutattuk ma. Ez is egy bónusz a csapat számára. Most lesz egy kis időnk pihenni és tudtuk, hogy a mai egy fontos győzelem lesz, mert így motivációval telve érkezhetünk a Bajnokok Ligája elődöntőjére.”

Benzema kihagyott büntetői

„Az ilyesmi megesik, általában belövi ezeket, de ma nem sikerült. Fontos játékosa a csapatnak, sok gólt fog szerezni még az idény végéig.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): K. Matyi

Hozzászólások

Tabella