Ancelotti: Mindenki azt tette, amit kértem, nagyon elégedett vagyok

A Real Madrid 3-1-s győzelmet aratott az Osasuna otthonában, nagy lépést téve a bajnoki cím felé. A találkozó után Carlo Ancelotti beszélt a rotációról, Camavingáról és Benzemáról is.

A mérkőzés

„Mindenki azt tettem, amit kértem, nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Nem gondolok arra, hogy mikor biztosíthatjuk be a bajnoki címet. A következő feladatunk a Bajnokok Ligája elődöntője, mindenre fel kell készülnünk, biztosra kell mennünk. A Manchester City elleni találkozó után kielemezzük, mi is történt ezeken a mérkőzéseken.”

„Arra koncentrálunk, hogy megfelelően felkészüljünk az elődöntőre, aztán meglátjuk, mi történik, le kell-e győznünk az Espanyolt. Csak a BL-re koncentrálunk, jó formában vagyunk. Jól érezzük magunkat, motiváltak vagyunk, mindenki elkötelezett. Ceballosnak nagyszerű meccse volt ma és igaza volt: valóban több percet érdemelt.”

Carlo Ancelotti

Még több rotáció?

„Akik ma lehetőséget kaptak, jól játszottak. Alaba sérülése nem tűnt komolynak. Fájdalmat érzett az ágyékánál, ez zavarta. Nem akartunk kockázatot vállalni. Azok, akik nem voltak 100%-os állapotban, nem voltak a pályán: Modrić, Kroos és Carvajal is ilyen volt.”

Benzema

„Ha kaptunk volna még egy tizenegyest, azt is ő lőtte volna, meg az utána következőt is. Csak az hibázhat büntetőt, aki elég bátor ahhoz, hogy el is vállalja. Csodálatos teljesítményt nyújtott, nagyon sokat tett a csapatért.”

Camavinga

„Jó tanulsággal szolgált ez a mérkőzés számára, mert nagyon hamar összeszedett egy sárga lapot és onnantól kezdve a teljesítményén is meglátszott a figyelmeztetés. Megváltozott a hozzáállása és jól játszott. Biztosra ment, hogy ne állítsák ki.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…