Marcelo: Mindig büszkeséggel tölt el, amikor a nevemet skandálják

A játékosok közül Lucas, Marcelo és Rodrygo nyilatkozott a Getafe legyőzése után.

Lucas Vázquez:
„Nagyon örülök, hogy megszereztük a győzelmet, hogy lőttem egy gólt és segítettem a csapatot. Jó formában vagyunk, tudtuk, hogy fontos mérkőzés lesz ez, és hogy a Getafe meg fogja nehezíteni a dolgunkat. Abból a szempontból egy nagy győzelem ez, hogy folytattuk a jó sorozatunkat. Most jön a legjobb rész. Jól dolgozunk, a csapatban kiváló kvalitások rejlenek, minden játékos belead mindent.”

„A titok az, hogy gyorsan járasd a labdát a pálya egyik oldaláról a másikra. Nehéz meccs volt, a csapat kiválóan teljesített. Most úgy állunk hozzá a következő BL-meccshez, mintha egy döntő lenne. Mindent bele fogunk adni, hogy biztosítsuk a továbbjutást a szurkolóink segítségével.”

Lucas

Marcelo:
„Nem volt egy könnyed mérkőzés. Rengeteget futottunk és harcoltunk a végsőkig, mivel a Getafe mindig megnehezíti a dolgunkat. Jól tartottuk a labdát, a kontráikat is meg tudtuk állítani. Tudtuk, hogy be tudunk találni. Az első félidőben lőttünk egy gólt, a másodikban pedig egy másikat, de nehéz mérkőzés volt.”

„Minden játékosnak fontosnak kell éreznie magát. Jó volt látni, hogy azok a játékosok, akik egyébként nem kaptak eddig sok percet, pályán voltak. 26 játékosból áll a keretünk, készen kell állnunk az idény hajrájára. Minden olyan trófeáért küzdenünk kell, amelyért még harcban állunk. Nagyon jól teljesítettünk a BL-ben, ma pedig a bajnokságban. Továbbra is nyernünk kell a meccseinket.”

Marcelo

„Sokszor játszottunk már ilyen csapatok ellen, ilyenkor mindig türelmesnek kell lenned. Kemény és fárasztó meccs volt, de türelmesek voltunk, tudtuk, hogy mit kell tennünk. Casemiro védekezni van ott a pályán, de megvan benne a gólszerzés képessége is. Sokszor betör az ellenfél tizenhatosán belülre, ma pedig sikerült betalálnia.”

„Hosszú évek óta vagyok már itt, mindig büszkeséggel tölt el, amikor a szurkolók a nevemet skandálják. Ma lehetőségem volt arra, hogy a fiammal lehessek itt a Bernabéuban, nagyon hálás vagyok a szurkolóknak. Még hosszú út áll előttünk az idény végéig, egységesnek kell lennünk. Segítenünk kell a szurkolóknak, nekik pedig segíteniük kell minket.”

Rodrygo

Rodrygo:
„Nagyon elégedettek vagyunk a három pont begyűjtésével. Meg kell őriznünk az első helyünket, a legjobb módja ennek pedig nem más, mint az összes hátralévő mérkőzés megnyerése. Örülünk Casemiró góljának. Nagyon fontos játékosunk, ezúttal ő lőtte az első gólt.”

„Lucasé a második találat, ehhez egy gólpasszal járultam hozzá. Nagyon örülök. Bale egy rendkívül fontos játékos számunkra, mindannyian tudjuk, hogy milyen történelme van a klubbal. Az idény fontos pillanatában vagyunk, reméljük, hogy ő is itt lesz nekünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…