2022. June 25., Saturday

Vinícius nyáron szerződést hosszabbít a klubbal

  • Zs. Csaba
  • March 31, 2022, 5:39 p.m.
A Managing Madrid klubhoz közeli forrásokra hivatkozva közli, hogy a brazil támadó nyáron meghosszabbítja szerződését a Real Madriddal.

Nagyon úgy tűnik, hogy Vini közel áll az új szerződéséhez. Ez természetesen nemcsak hosszabbítást jelent, hanem jelentős fizetésemelést is esetében, köszönhetően a pályán nyújtott teljesítményének. 

Vini jelenleg 3 millió eurót keres évente, amivel ő a keret egyik legkevesebbet kereső játékosa. Ehhez hasonló bérrel Dani Ceballos, Jesús Vallejo, valamint Lunin rendelkeznek. A brazil támadó türelmesen vár az új szerződésére, nem sürgeti a klubot, nem követel magasabb bért, azonban a keretben betöltött szerepe, a góljai, a pályán mutatott teljesítménye mind-mind arra szorgalmazzák a klubot, hogy sokkal jobb feltételeket biztosítsanak számára. 

A felek még nem tettek pontot a tárgyalások végére, egyelőre még nincs megállapodás a bért illetően sem, de minden érintett meggyőződve hisz benne, hogy hamarosan sikerül aláírni az új szerződést. A tárgyalások érdemi és döntő része az idény végeztével, a nyár folyamán következhet. 

Az olyan játékosok távozása, mint Bale, Isco, vagy éppen Marcelo, lehetővé teszik a klub számára, hogy jelentősen növelje a fiatal brazil bérét, még úgy is, hogy jelentős igazolásokat terveznek a nyárra. Egyet ki lehet jelenteni: a pénz nem lesz probléma a klub körül 2022 nyarán. 


  • Forrás: managingmadrid.com
  • Szerző(k): Zs. Csaba

Hozzászólások

Tabella