A válogatott szünet menetrendje a Real Madrid játékosai számára

A blancók közül 11 játékost hívtak be nemzeti csapataikba a jelenlegi válogatott szünetre. Nézzük, milyen mérkőzéseken láthatjuk őket játszani.

Spanyolország – Albánia (március 26., 19:45)
Spanyolország – Izland (március 29., 20:45)
Carvajal két barátságos mérkőzést játszhat a spanyol válogatottal. Először Barcelonában léphet pályára Albánia ellen az Espanyol stadionjában, három nappal később pedig Izland vár a spanyolokra a Riazorban.

Magyarország – Szerbia (március 24., 19:30)
Dánia – Szerbia (március 29., 18:00)
Jovićra is két barátságos meccs vár. Az elsőt Budapesten, a magyar válogatott ellen játszák a szerbek a Puskás Arénában, a másodikat pedig Koppenhágában, a dán válogatott ellen.

Válogatott szünet

Horvátország – Szlovénia (március 26., 15:00)
Horvátország – Bulgária (március 29., 16:00)
Modrić is megkapta behívóját a horvát válogatottba, szintén két barátságos mérkőzésre. Először Szlovéniával játszanak a horvátok, majd Bulgária válogatottját fogadják. Mindkét találkozót semleges helyszínen, Dohában rendezik.

Wales – Ausztria (március 24., 20:45)
Bale az osztrákok ellen léphet pályára Cardiffban, egy olyan mérkőzésen, ahol mindkét csapat célja az, hogy továbbra is versenyben maradjon a vb-szereplésért folytatott küzdelemben. A győztes aztán a Skócia – Ukrajna párharc győztesével találkozik majd. Wales még játszik egy barátságos meccset 29-én 20:45-kor is, ahol az ellenfél Csehország, Svédország vagy Skócia lesz.

Uruguay – Peru (március 25., 0:30)
Chile-Uruguay (március 30., 1:30)
Valverde két vb-selejtezőt játszik válogatottjával. Először Perut fogadják hazai pályán, Montevideóban, öt nappal később pedig Chilében lépnek pályára.

Brazília – Chile (március 25., 0:30)
Bolívia – Brazília (március 30. 1:30)
Casemiro, Vini Jr., Rodrygo és Militão is megkapta a brazil behívót, és bár matematikailag már bebiztosították a helyüket a vb-n, vár rájuk néhány találkozó. Először Chilét fogadják a Maracanában, majd La Pazba utaznak, hogy Bolívia ellen lépjenek pályára.

Wales – Ausztria (március 24., 20:45)
Alaba megküzdhet Bale-ékkel a vb-szereplésért folytatott küzdelemben. A párharc győztese a skót – ukrán meccs győztesével játszik majd. Március 29-én még ők is játszanak egy barátságos meccset, az ellenfél kiléte egyelőre nem ismert.

Franciaország U21 – Feröer-szigetek U21 (március 24., 20:45)
Franciaország U21 – Észak-Írország U21 (március 28, 20:45)
Camavinga az U21-es francia válogatottal EB-selejtezőt játszhat. A H csoportot vezető (5 győzelem, 1 döntetlen) franciák a feröerieket fogadják. Ezt követően barátságos meccset játszanak az észak-írek ellen.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK