Enrique Herrero, a Real Madrid legfrissebb igazolása

A 16 éves játékos a Frankfurt csapatától érkezik a spanyol fővárosba.

A Real Madrid folytatja eddigi átigazolási politikáját, újabb fiatal tehetséget szerzett meg a királyi gárda: a 16 esztendős Enrique Herrero a Frankfurt csapatától érkezik a spanyol fővárosba. A német együttes már a nyár folyamán is felajánlotta a játékost a Real Madridnak, néhány hónap elteltével azonban már ő maga is szeretett volna hazatérni. Profi szerződését múlt héten pénteken írta alá Valdebebasban, nem szerepelhet azonban az U19-es csapatban addig, míg a FIFA jóvá nem hagyja a transzfert.

A Murciában született Herrero ígéretes támadónak mutatkozik, aki a Villarrealnál már megmutatta, mire képes. Tavaly nyáron szabadon igazolhatóvá vált és magára vonta a Real Madrid és a Barcelona figyelmét is. Végül az Eintracht Frankfurt együtteséhez került, ugyanis innen kapta a legjobb ajánlatot – többek között lehetőséget arra, hogy a Bundesligában szerepeljen. Nyolc hónap elteltével azonban a játékos szeretett volna visszatérni Spanyolországba, a királyi gárda pedig megadta neki ezt a lehetőséget.

Várakozás a FIFA jóváhagyására

Tekintettel arra, hogy Herrero még kiskorú és két különböző egyesület transzferéről van szó, a FIFA-nak is jóvá kell hagynia az átigazolást. Amíg ez nem történik meg, Herrero csak az U19-es csapat edzésein vehet részt és valószínűleg ebben az idényben nem léphet pályára. Ez nem jelent komolyabb gondot a Real Madrid számára, megszerezték ugyanis a 2005-ös korosztály egyik legígéretesebb spanyol tehetségét, aki már nemzetközi szinten is megállja a helyét.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK