Az eddigi legfontosabb meccs: 1-0-s hátrányból kell ma fordítani a Bernabéuban

Elérkezett az idény egyik kulcsmérkőzése, amelyen eldől, hogy véget ér vagy folytatódik a Real Madrid szereplése a Bajnokok Ligája idei kiírásában. A királyi gárda ma 21 órakor látja vendégül a Paris Saint-Germain együttesét, a cél pedig nem lehet más, mint a párharc állásának megfordítására. Egy ilyen kiélezett összecsapáson, ahol a legjobb 8 csapat közé jutás a cél, a Santiago Bernabéu közönségének különösen nagy szerepe lesz.

A csapatnak már jelentős tapasztalata van az ehhez hasonló mérkőzésekről. Most azonban egy két gólos győzelemre lenne szükségük a továbbjutás kiharcolására. 1-0-s madridi vezetésnél a rendes játékidőt követően hosszabbítás következne.

„Olyan teljesítményt nyújtunk majd, amilyet a szurkolók szeretnének látni,” – nyilatkozta Carlo Ancelotti a mérkőzés előtt. Az olasz mester mellett Luka Modrić vett részt a keddi sajtótájékoztatón, a horvát középpályás szintén azt hangsúlyozta, hogy a "Bernabéunak nagyon fontos szerepe lesz”. Casemiro és Mendy eltiltás miatt ezúttal nem lehet ott a keretben, rajtuk kívül azonban mindenki az olasz edző rendelkezésére áll.

Luka-Modrić-ahead-of-PSG-clash

Formabeli eltérés

Ezt az összecsapást a felek már hónapokkal ezelőtt belevésték a naptárba. A Real Madrid és a PSG jelenlegi formájában nagy kontrasztot tapasztalhatunk. Amíg a madridiak a Real Sociedad ellen egy könnyed, 4-1-es sikerrel hangolódtak a találkozóra, addig a párizsiak a Nice ellen, két perccel a vége előtt kaptak gólt szabadrúgásból, és szenvedtek 1-0-s vereséget. A Bajnokok Ligája fordulójának talán legjobban várt találkozójának játékvezetője a holland, Danny Makkelie lesz.

Meccsnézés Budapesten

Hosszú idő után újra meccsnézést szervezünk, úgyhogy, ha madridisták között néznéd a mai BL-meccset, akkor a Sugárban a helyed! Minden további részlet ebben a posztban:

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK