Mauricio Pochettino: Ez olyan lesz, mint egy döntő

A Real Madrid szerda este 9 órakor a PSG együttesét fogadja a Bajnokok Ligájában. A találkozó előtt a vendégek részéről Mauricio Pochettino nyilatkozott.

Összhang a csapaton belül

„Egy olyan csapat számára, mint a PSG, a legjobb módja az eredmény megtartásának a támadás, dominálnunk kell, az ellenfél térfelén kell játszanunk. Az odavágón ezt sikerült 90 percen át megvalósítanunk, szerdán azonban nehezebb dolgunk lesz. Ez egy nagyon megterhelő találkozó lesz. Mint egy döntő. Ugyanúgy kell hozzáállnunk, mint az első mérkőzéshez.”

Real Madrid

„A Real nem fog változtatni a játékstílusán az eltiltások vagy sérülések miatt. Ugyanazt fogják játszani. Intenzitással kell játszanunk, igyekszünk irányítani a labdával és távol akarjuk tartani őket a tizenhatosunktól. Nagy hangsúlyt fektetünk a labdakihozatalokra és ezt követően nyomást helyezni rájuk, hogy helyzeteket alakítsunk ki. Ezen a mérkőzésen a taktikák annak függvényében változhatnak, hogy kik vannak éppen a pályán.”

Madridi uzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

Favoritok

„Megnyertük az első mérkőzést és meg kell tartanunk az előnyünket. Tiszteljük a Real Madridot és a játékosaikat. Nem véletlenül nyertek 13 Bajnokok Ligája-címet. De nem félünk. Tudjuk, hogy komolyan kell vennünk a mérkőzést, megvannak az elvárásaink magunkkal szemben. Ez egy olyan sorozat, amit minden játékos, stábtag, az egész klub szeretne megnyerni. Mindent meg kell tennünk a továbbjutásért.”

Kylian Mbappé

„Beszéltem vele, jól érzi magát. A rúgás után felkiáltott, mivel fájdalmat érzett. Két órával később már rendesen tudott járni. Remélem, az edzéssel sem lesz gond és a mai után is jól érzi magát.”

Forrás: psg.fr
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK