Courtois: Fontosnak bizonyult, hogy nem kaptunk gólt

A játékosok közül a kiváló formában lévő belga hálóőr nyilatkozott a Rayo Vallecano legyőzése után.

„Nehéz meccs volt. A pálya nem volt valami jó minőségű, a szurkolók pedig folyamatosan nyomás alatt tartottak minket. Jól játszottunk az első félidőben, de nem sikerült betalálnunk. A második játékrészben aztán volt egy nagy fejesük egy szöglet után, majd egy újabb. Az, hogy nem kaptunk gólt, kulcsfontosságúnak bizonyult a győzelem szempontjából.”

Courtois

„Mindig jobb egy jó minőségű pályán játszani. Mindenkinek megvan a maga költségvetése, mindenki a maga módján csinálja a dolgát, de úgy gondolom, hogy ez nem tesz jót a LaLigának. Ha a legjobb képet akarjuk mutatni magunkról, akkor a pályának jó minőségűnek kell lennie, persze ez nem mindig könnyű.”

„Jó első félidőnk volt, bár sok labdát veszítettünk a pálya közepén, ez inkább a pálya miatt volt. Összességében egy komplett teljesítményt tettünk le az asztalra, csak a gólt nem sikerült korábban megszereznünk.”

„Benzema és Vini már közel négy éve együtt játszanak. Két nagyszerű játékosról van szó, akik remekül megértik egymást.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…