2022. June 30., Thursday

Javulófélben a PSG és Mbappé kapcsolata

  • B. Balázs
  • Feb. 25, 2022, 8:28 a.m.
Az RMC-nél jelenleg műsorvezetőként dolgozó korábbi PSG játékos, Jérôme Rothen szerint mára korántsem biztos, hogy az idény végén Mbappé távozik Párizsból.

A legfrissebb hírek szerint, Mbappét illetően többé már nem az a kérdés, hogy mikor, hanem hogy egyáltalán csatlakozik-e valaha a Real Madridhoz, még akkor is, ha továbbra is nagyobb esélyt látnak a támadó távozására, mint Párizsban maradására.

Mint ismert, Mbappénak június 30-ig szól a szerződése a PSG-vel, január elseje óta pedig már szabadon tárgyalhat más egyesületekkel. A franciák egykori szélsője, Jérôme Rothen szerint azonban nem szabad kizárni Mbappé esetleges maradásának lehetőségét sem. 

„A legfrissebb információim szerint Kylian Mbappé és a PSG viszonya egyre jobb” - mondta Rothen az RMC-n futó „Rothen on Fire” nevű műsorában. 

Madridi uzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„Augusztusban még 99%-ot adtak a távozására. Azóta viszont annyit javult a helyzet a két fél között, hogy mára már 65%-ra csökkent ez a szám”.

„Azonban úgy hallottam, ez a szám akár napról-napra változhat” - szögezte le Rothen.

Az egykori szélső úgy gondolja, hogy a jelenlegi nyolcaddöntő párharc végkimenetele is nagyban befolyásolhatja a 23 éves támadó végső döntését.

„A beszélgetés során továbbá megtudtam, hogy egy esetleges Real Madrid elleni továbbjutás még inkább pozitív irányba mozdíthatná az dolgokat a PSG szempontjából” - zárta Rothen.


Hozzászólások

Tabella