Carvajal: A szurkolók győzelembe hajszoltak minket

A játékosok közül Dani Carvajal és Fede Valverde nyilatkozott az Alavés legyőzését követően.

Carvajal:
„A csapatnak jó teljesítményt kellett nyújtania, meg kellett szereznie a győzelmet és vissza kellett szereznie az önbizalmát a BL-vereséget követően. Remekül játszottunk, megérdemeltük a három pontot. Most van egy hetünk felkészülni a Rayo ellen mérkőzésre.”

„Az első 45 percben az ellenfelek energiaszintje mindig magasabb, ilyenkor megpróbáljuk őket a lehető legjobban kifárasztani. Ezért jönnek a gólok a meccsek vége felé, hiszen az ellenfél ilyenkor több rést hagy és a fáradtság is felüti a fejét.”

Carvajal

„Ebben a stadionban óriásiak a várakozások. Mindig azt várják, hogy nyerjünk, nem számít, hogy ki az ellenfél, ez pedig teljesen normális. A második félidőben a szurkolók belehajszoltak minket a győzelembe.”

„A csapat nem teljesített jól a PSG ellen, én sem hoztam jó döntéseket azon a meccsen, de az edző adott ma egy újabb lehetőséget. Nyugodt vagyok emiatt. Lehetnek jó és rossz napjaid, de a legfontosabb az, hogy minden nap itt vagy, végzed az edzéseket, tudod, hogy mire vagy képes. Nem keseredhetsz el. Vissza kell térned a pályára és hagynod kell, hogy a játékod beszéljen helyetted. Csak ez számít.”

„Ennél a klubnál egy kicsit mindent megtapasztalhatsz, én pedig szerencsére sok mindent nyerhettem itt. A kritikákat pozitív, konstruktív szemmel nézzük. Tudjuk, hogy a szurkolóink milyen igényesek, ezt is arra használjuk, hogy egyre jobbá váljunk. Még lesz egy visszavágó a BL-ben, meg fogjuk próbálni a szurkolóink segítségével megfordítani az állást.”

Valverde:
„Elégedett vagyok a győzelemmel. Az első félidőben szenvedtünk, az edző a szünetben elmondta, hogy többet kell dolgoznunk a támadásépítésen és üres területeket kell találnunk. A második játékrészben aztán sikerült területeket találnunk, leginkább a gyors játékosainknak köszönhetően. Látható volt, hogy irányítjuk a meccset, a pálya utolsó harmadában türelmesebbek voltunk, több helyzetet dolgoztunk ki és jöttek a gólok is. Keményen dolgoztunk és minden jól alakult.”

Madridi uzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„Asensio komoly kvalitásokkal rendelkezik, megérdemli a dicséretet. Mindig keményen dolgozik, jó csapattárs és jó ember. Tudjuk, hogy mit ad a Madridnak, ha pedig szoros a meccs és van egy játékosod, aki képes arra, amire ő, akkor azért hálás lehetsz.”

„Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, mivel egy vereség után jöttünk most ide és nagy szükségünk volt a támogatásukra. A szurkolók mindig feltüzelik az embert, ez a győzelem pedig az övék, mivel mindig mögöttünk állnak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK