2022. August 16., Tuesday

Casemiro: Nehéz időszak következik, úgy kell játszanunk, mint a második játékrészben

  • K. Matyi
  • Feb. 12, 2022, 9:20 p.m.
A Real Madrid gólnélküli döntetlent játszott a Villarreal vendégeként a spanyol bajnokság 24. fordulójában. A találkozót követően Casemiro és Courtois értékelték a látottakat.

Casemiro

A mérkőzés

„A második félidőben volt néhány ígéretes helyzetünk, de nem voltunk elég pontosak, így egyetlen pontot vihetünk haza. Az edző beszélt velünk a félidőben és irányt mutatott. Most következik a szezon legkeményebb szakasza, úgy kell szerepelnünk, ahogy most a második félidőben tettük.”

„A mostani időszak a legszebb a futballban. Az edzői stáb nagyszerű, a közös munka csodálatos és remekül irányítanak minket. Mindent meg akarunk nyerni, amit csak lehet.”

Vini Jr. és Bale teljesítménye

„Bale hosszú ideje nem játszott, Vini pedig folyamatosan keményen dolgozik és jól szerepel. Mindenkinek készen kell állnia a játékra és jól kell teljesítenie. Vini kiemelkedően játszik és bizonyítja, mennyire fontos tagja a csapatunknak. Ezt kell folytatnia.”

Vitatott szituációk

„Minden tiszteletem Sánchez Martínezé, nagyszerű játékvezető. A LaLigában remek játékvezetők vannak, a VAR pedig azért van, hogy segítse a futballt. Tisztelnünk kell a bírókat, mindig igyekeznek a legjobban teljesíteni.”

Casemiro

Courtois

A mérkőzés

„Jó lett volna, ha nyerünk ma. Megvolt a lehetőségünk arra, hogy lezárjuk a mérkőzést, különösen a találkozó végén. Szégyen, hogy nem tudtunk nyerni, mert kemény meccset játszottunk. Jobb lett volna, ha három ponttal utazhatunk haza.”

„A második félidőben agresszívabbak voltunk, az edző változtatott néhány dolgon annak érdekében, hogy segítsen, többször támadtuk az üres területeket. Ennek eredményeként két-három nagyobb helyzetet is kialakítottunk, frusztráló, hogy nem sikerült győznünk.”

Befejezés

„Jó teljesítményt nyújtottunk. Az első játékrész alakulhatott volna jobban is, de jól védekeztünk és sikerült kapott gól nélkül zárnunk a találkozót. Egyedül a gól hiányzott, de remélem, kedden pontosabbak leszünk és így folytathatjuk.”


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): K. Matyi

Hozzászólások

Tabella