Beharangozó: Villarreal – Real Madrid: Újabb idegenbeli teszt előtt a listavezető

A liga idegenben legjobban teljesítő csapata a hazai pályán egyik legjobban teljesítőhöz látogat.

A spanyol bajnokság 24. fordulójában ma délután 16:15-kor a Real Madrid a Villarreal vendégeként lép pályára az Estadio de la Cerámikában. A listavezetőre ismét egy kihívásokkal tűzdelt időszak vár, mivel ma meg kell küzdenie a 3 pontért a remek formában lévő Villarreallal, kedden pedig már a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kell helytállna a PSG-vel szemben.

Egy három meccses győzelmi sorozatot követően hagyják el otthonukat, a Santiago Bernabéut a királyiak, hogy tovább javítsák a bajnokságban már így is egyedülálló idegenbeli rekordjukat (11 mérkőzés, 8 győzelem).

Asensio-and-Vini-Jr-ahead-of-Villarreal-clash

„A Villarreal nagyon jól teljesít és nem kérdés, hogy nehéz mérkőzésünk lesz, de bízunk magunkban” – mondta Carlo Ancelotti a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. Az olasz mester ismét keretében tudhatja az eltiltásból visszatérő Vini Jr.-t, valamint az eddig sérüléssel bajlódó Casemirót és Lucas Vázquezt. Mellettük helyet kapott még többek között a Granada elleni győztes gól szerzője, Marco Asensio.

Az ellenfél

A Villarreal egy 2 győzelemből álló sorozatot követően várhatja a mai összecsapást, utóbbit a Betis otthonában szerezve, amivel előrébb léptek a 6. helyre. Az Unai Emery által irányított klub eddig 9 győzelmet, 8 döntetlent és 6 vereséget jegyzett a bajnokságban. Mivel a LaLiga aktuális idényének egyik legjobb hazai mutatójával rendelkező Villarreal fogadja a Real Madridot, nem kérdés, hogy kemény megmérettetés vár a blancókra.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK