Asensio: Nem gondoltam arra, hogy elhagynám a Real Madridot

A spanyol támadó egy rádióműsornak adott interjút, ahol beszélt saját játékáról, jövőről, ellenfelekről, csapattársakról.

„Igen, többször is visszanéztem a Granada elleni gólomat. Ez is egy újabb szép találat. Fontos volt ahhoz, hogy növeljük az előnyünket a Sevillával szemben.”

„A legfőbb riválisunk a bajnokságban a Sevilla, hiszen ők állnak hozzánk a legközelebb. Továbbra is tartanunk kell a formánkat, távol kell maradnunk a versenytársaktól.”

„Benzema egy nagyon fontos játékos számunkra. Minden szempontból sokat fejlődött. Ő egy inspiráció mindenki számára. Voltak nehéz pillanatai, de ezeket mindig arra használta, hogy még erősebbé váljon.”

AsensioA kép forrása: MARCA TV (screenshot)

„Nem gondoltam a távozásra. A sérülésem éve nehéz volt, nem könnyű újra a legjobb állapotba kerülni, de tudtam, hogy kiteljesedhetek. Sokat beszélgettem az edzővel, bizalmat szavazott nekem, de ezt a pályán is ki kell érdemelni. Tetszik az, amit kér tőlem.”

„Mbappé, mint csapattárs? Szeretek a legjobbakkal játszani. Ha érkezne, biztos vagyok benne, hogy tökéletesen megértenénk egymást.”

„Mindig szeretnék a válogatottban szerepelni. Jól kell teljesítenem a klubom színeiben, így Luis Enrique majd be akar hívni a válogatottba.”

„Ramos írt nekem a Granada elleni meccs után, gratulált a gólhoz. Mondtam neki, hogy bárcsak ott lehetnék majd a pályán és szembenézhetnék vele.”

„A PSG elleni párharcnak nincs favoritja. Nagyszerű csapat ellen játszunk majd, de mi vagyunk a Real Madrid, bízunk magunkban, hogy jól teljesítünk és bejutunk a negyeddöntőbe. Bízunk abban, hogy győzni fogunk és továbbjutunk.”

„A jövőm? A legfontosabb, hogy élvezzem a játékot és sokat játsszak a Real Madridban. Jelenleg nem gondolok semmi másra. Sokat akarok játszani, jól akarok játszani és sok örömet akarok okozni a Real Madrid szurkolóinak. Lehet, hogy nagyobbak az elvárások velem szemben, mint másokkal. Le akarom tenni a névjegyem.”

„A Barcelona jó eredményeket ér el, jó játékosokat igazoltak. Az Atlético és a Barcelona két nagy csapat, nem szabad megfeledkeznünk róluk. Igazán versenyképesek, nehéz őket legyőzni, de mi csak magunkkal foglalkozunk, igyekszünk jobban csinálni a dolgainkat, mint mások. Ez az első idény, amikor ilyen nagy előnyben vagyunk a többiekkel szemben. Folyamatosan jó teljesítményt nyújtunk, tartjuk a formát, ha pedig sok meccset nyerünk meg egymás után, az megviseli a riválisokat. A LaLiga rendkívül nehéz. Bármely csapat ellen veszíthetsz pontokat. Folytatnunk kell azt, amit elkezdtünk.”

„A naptár olyan amilyen. Sok meccset kell lejátszani, az edző pedig nem fog olyan játékost pályára küldeni, aki nincs 100%-os állapotban. Az, hogy valaki kevesebbet vagy többet játszik, az edző döntése. Bárki is legyen a pályán, az biztos, hogy 100%-ot ad ki magából. Mindannyian elkötelezettek vagyunk. Nagy erőfeszítéseket teszünk. Az elmúlt néhány meccsen azok, akik csereként álltak be, sokat segítettek a csapatnak.”

Madridstore.huKattints a vasárnapig tartó Valentin-napi akcióért!

„Hazard jól dolgozik az edzéseken, látom rajta, hogy nagyon szeretne örömet okozni Madridban, de sok minden összejött, néhány sérülés… Nehéz megmondani, hogy mi a baj. Tőle kell megkérdezni, egyszer talán elmondja. Még mindig nagyon fontos lehet az idény hátralévő részében. Elképesztően tehetséges játékos. Ő az egyik legjobb, akivel valaha együtt játszottam, ez az edzéseken egyértelműen látszik. Úgy gondolom, hogy sokat adhat még ebben az idényben.”

„Bale mindennapjai teljesen normálisan zajlanak, ahogy nekünk is. Fizikálisan rendben kell lennie, hogy 100%-ot adhasson a csapatnak. Sokat adott a Madridnak. Úgy látom, hogy jól dolgozik és felkészülhet arra, hogy segítsen. De az edzőnek kell eldöntenie, hogy ad-e neki perceket. Az öltözőben és az edzéseken mindenkivel jól megérti magát. Mindenkinek megvan a saját karaktere. Nem olyan, mint amilyennek leírják.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK