Modrić: Nagyjából 40 éves koromig fogok futballozni

A horvát középpályás egy médiaesemény vendége volt, ahol a jövőjével, a Real Madridban elért sikereivel és példaképeivel kapcsolatban kérdezték.

„Nem tudom, hogy meddig fogok futballozni. Tényleg nem. Talán nagyjából 40 éves koromig. Meglátjuk. Lépésről lépésre kell haladnom, élveznem kell amit csinálok. Fizikálisan jól érzem magam, ami nagyon fontos. Mentálisan is rendben vagyok. Egy óriási klubnál vagyok, kétségkívül a világ legjobb klubjánál, keményen dolgozom, hogy a lehető legmagasabb szinten tartsam magam.”

„Meglátjuk, hogy meddig fog ezt tartani, de nem könnyű évekről beszélni. Már majdnem 37 vagyok, és hogy őszinte legyek, remekül érzem magam. A klubon létesítményein kívül is dolgozom azon, hogy hol tudnék javulni, hogy miként tudok fizikálisan a csúcson maradni.”

Modric

„A Real Madridnál töltött időszakom alatt többet értem el, mint amennyit remélem, ez az elmúlt tíz év álomszerű volt. Nehéz lenne mindent leírni, ami az elmúlt tíz évben történt velem. A klubbal és a szurkolókkal is remek kapcsolatot ápolok. Az érkezésem óta bíztak bennem, támogattak, ez pedig segített a sikerek elérésében és abban, hogy mindig menjek előre.”

„Sok boldog pillanatot éltem át a Real Madridban, de a legboldogabb talán a Tizedik megnyerése volt. Ha egyet kellene választanom, akkor ezt mondanám, mivel ez volt a 10., a kedvenc számom. Több mint 12 évet kellett várni rá, amikor megérkeztem a klubhoz, mindenki erről beszélt, semmi más nem számított. Állandóan azt hallottam, hogy „la Décima, la Décima…”. Ezért is tudtam, hogy meg kell nyernünk ahhoz, hogy elmondhassuk, valami nagy dolgot értünk el.”

„Még nem gondolkodtam azon, hogy mit fogok csinálni a visszavonulásom után. Nem vagyok az a típus, aki túl sokat rágódik a jövőn. A jelenben élek, apránként haladok, kiélvezem a pillanatot, amit épp csinálok, aztán meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.”

Madridstore.huKattints a vasárnapig tartó Valentin-napi akcióért!

„Remek dolog, amikor az embernek vannak példaképei, akiket láthat, vagy akik ellen játszhat. Számomra Boban volt az elsőszámú horvát a gyerekkoromban, óriási köszönet jár annak a generációnak azért, amit a 98-as világbajnokságon elértek. Számomra ő az elsőszámú. A külföldiek közül Totti a játékstílusa miatt, nagyszerű volt ellene játszani. Számomra az, hogy mezt cserélhettem vele és válthattam vele néhány szót, kivételes pillanat volt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK