Ancelotti: A csapat jól teljesített, de még nem hoztuk a legjobb formánkat

Carlo Ancelotti nyilatkozata a Granada elleni 1-0-s győzelmet követően.

A győzelem

„Egy erős második félidőnek hála meglett a három pont, ami nagyon sokat jelent. A csapat jól teljesített, de még nem a hoztuk legjobb formánkat. Most van egy hetünk, hogy néhány sérült játékos felépülhessen, ami nagyon fontos lenne. Ez egy nagyon fontos mérkőzés volt és elégedett vagyok a játékosaim hozzáállásával.”

„Mindenki nagyon jól reagált, nem csak a kezdők, hanem a cserék is, akik nagy lökést adtak a csapatnak. Nem szeretném learatni a babérokat, mivel ha kikapunk, az az edző felelőssége, a győzelem pedig a csapaté. A játékosok érdemlik meg a címlapot, valamint a szurkolók, akik sokat segítettek a második félidőben.”

Ancelotti

Asensio

„Nagyon sokat jelent a csapatnak. Sok gólt lőtt és alakított ki, emellett pedig a védekezésből is kiveszi a részét, ami nagyon fontos. Nem tudom még, hogy állandó kezdő-e, de mindenképp kulcsjátékos. Megbízható és keményen dolgozik, ma pedig neki és a lövőtechnikájának köszönhetjük a győzelmet. Teljes magabiztossággal tért vissza egy sérülésektől sújtott időszakot követően.”

Hiányzók

„A most következő hét felettébb fontos lesz számunkra, mivel az elmúlt időszakban nagyon sok hosszú utazás hátráltatott minket, aminek következtében erre a mérkőzésre sem tudtunk 100%-os állapotban megérkezni. A mai meccsen hat hiányzónk volt, de remélem, hogy a legközelebbire már mindenki bevethető lesz.”

Támadók

„Jović a vírus miatt volt távol és még nincs tökéletes fizikai állapotban. Inkább Iscót játszattam a vonalak között és csak a mérkőzés vége felé küldtem be Jović-ot, aki nagyon jól játszott és sok energiát adott a csapatnak elöl. Benzema és Mariano egyaránt sérülés miatt vannak távol.”

Mateu Lahoz

„Semmi különösről nem beszéltünk. Elmagyarázta a Valverdével kapcsolatos esetet. Véleményem szerint, nem csak Spanyolország, hanem egész Európa legjobb játékvezetője. Akár jó meccse volt a mai, akár nem, számomra ő Európa legjobb játékvezetője.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…