Beharangozó: Real Madrid – Granada: A bajnokságban javíthat a királyi gárda

A január végi válogatott szünet után újra a bajnokságban szerepelhet a Real Madrid, a csapat a Granada együttesét fogadja a Bernabéuban vasárnap este 9 órakor.

A bajnokságban zsinórban harmadjára szerepelhet hazai pályán a királyi gárda, legutóbb az Elche ellen döntetlent játszott Ancelotti csapata, előtte pedig Vinícius és Benzema duplájával a Valenciát sikerült két vállra fektetni. A két gólvágó azonban most nem léphet pályára a Granada ellen.

„A legfontosabb, hogy reagáljunk mindenre, jól kell teljesítenünk és győznünk kell a Granada ellen”nyilatkozta Carlo Ancelotti a mérkőzés előtt. Az olasz szakember keretéből Benzema és Vinícius mellett Mariano és Mendy hiányzik még.

Real Madrid

Korábbi találkozók

A csapat a Granada ellen a legutóbbi tizenhárom bajnokit egyaránt megnyerte, legutóbb 4-1-re sikerült diadalmaskodni ebben az idényben. Robert Moreno öt győzelemmel, kilenc döntetlennel és nyolc vereséggel a 16. helyet foglalja el a tabellán. A házi góllövőlista élén Jorge Molina áll hét találattal, őt Luis Suárez követi hattal.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK