Marcelino: Nagyon nehéz a Real Madrid ellen úgy dominálni, ahogy azt mi tettük

Az Athletic Bilbao edzője a Real Madrid legyőzését követően beszélt az érzéseiről, a soron következő teendőkről és a győzelem kulcsáról.

A teljesítmény

„Nagyon boldog és büszke vagyok a csapat és a játékosok teljesítménye miatt. Nagyon nehéz egymás után a Barcelonát, majd a Real Madridot is búcsúztatni. Az, hogy kiejtettük a két gigászt még nem jelenti azt, hogy automatikusan a döntőben lenne a helyünk. Valójában addig még hosszú utat kell megtennünk.”

„Most ki kell élveznünk ezt az újabb varázslatos estét, mivel ezt átélni egy valóságos örömmámor. A játékosok mellett a szurkolóknak is szeretnénk köszönetet mondani, akik élvezettel nézik a csapat játékát. Köszönettel tartozom minden egyes játékosnak, akik lehetővé teszik, hogy ezt átélhessem.”

MarcelinoA kép forrása: Youtube Screenshot (Athletic Club)

A folytatás

„Nem tetszett, ami januárban történt és nem is szeretek olyankor célokat kitűzni. Jelenleg azonban az a feladat, hogy minden másodpercét kiélvezzük ennek a pillanatnak, ami a játékosok munkájának köszönhető. Ezt követően az Espanyol elleni találkozóra kell koncentrálnunk, hogy a maximumot nyújthassuk ott is.”

„Jelenleg egyéb sorozatokra vagy bármi másra gondolni nem célravezető. Teljes gázzal kell hajtanunk minden adandó alkalommal. Tavaly végig egy mérkőzés járt a fejekben, most nem eshetünk ebbe a hibába.”

A siker kulcsa

„Ha nem hagysz esélyt a Real Madridnak, hogy támadásokban a saját játékukat játszhassák, akkor elkezd feléd billenni a mérleg nyelve. Hihetetlen munkát végeztünk, mivel nagyon nehéz a Real Madrid ellen úgy dominálni, ahogy azt mi tettük ma. Szeretném megtartani ezt a törekvést és dominanciát.”

„Versenyképesek vagyunk és komolyan vesszük a rivalizálást, ráadásul minden alkalommal egyre biztosabbak vagyunk a labdával.”

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK