Benzema: Ez az eddigi legjobb szezonom

Karim Benzema és a Felipe Reyes is a díjazottak között volt a Madridi Sportsajtó Szövetség éves gáláján.

A díjat mindkét játékos az eddigi madridi karrierjének elismeréséül kapta, pontosabban Benzema “a Real Madridban a pályán elért eredményeiért, amivel kivívta magának a futball világának elismerését”. A francia támadó nem tudott részt venni a rendezvényen, ezért a díjat Emilio Butragueño vette át, majd Benzema szavait tolmácsolta a jelenlévőknek.

“Sajnálom, hogy nem tudok személyesen jelen lenni a gálán, de most minden erőmmel a felépülésemen dolgozom. Szeretném megköszönni a Madridi Sportsajtó Szövetségnek a díjat, igazán nagy elismerés számomra, hogy ilyen győztesek között lehetek.”

Benzema papírra vetett szavai után Butragueño is szót néhány szót Karimról:

“A Real Madridnak is óriási elismerés, hogy Benzema itt játszik. Nagy öröm hétről hétre élvezni a játékát, a szurkolók az ilyen játékosok miatt látogatnak ki a stadionba. Ő egy olyan embert, egy olyan játékos, aki folyamatosan nagyobbá teszi a Real Madridot. Remélem, ott lehet majd a Bilbao elleni találkozón.”

A klub másik díjazottja, a kosárlabdacsapat legendája, Felipe Reyes volt, aki a “Real Madridban és a spanyol válogatottban elért sikereiért és a kosárlabda népszerűsítéséért” kapta az elismerést.

Azóta a kis trófea eljutott Benzemához is, akivel a Real Madrid edzőközpontjában készítettek egy rövid interjút a klub munkatársai.

“Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy megkaphattam ezt a díjat. Ez karrierem legjobb éve, mert rengeteg gólt sikerül szereznem, emellett a társakat is ki tudom szolgálni és sok jó megmozdulással tudom a csapatot győzelmekhez segíteni” – mondta Benzema.

A francia csatár aztán kitért az idei szezonra is: “A Real Madridnál mindig is a győzelem és a trófeák megszerzése a cél. Jó helyen vagyunk minden szempontból, hiszen a csapat jó formában van, minden sorozatban ott vagyunk és készen állunk a szezon hátralévő részére. Továbbra is keményen fogunk dolgozni, hogy kupákat nyerjünk a szezon végén.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK