Valverde: Büszke lehetek magamra, okkal játszom a Real Madridban

Fede Valverde az uruguayi válogatott fontos láncszeme immáron évek óta, és még reménykedhet abban, hogy hazája kvalifikálja magát az idei katari világbajnokságra.

Paraguay ellen remek teljesítményt tett le az asztalra és pontosan tudja, hogy Venezuela ellen újabb kulcsfontosságú mérkőzésen kell hasonlót nyújtania. „Ki kell vennem a részem” – nyilatkozta. „Még fontosabb játékossá kell válnom. Ez egy fontos időszak, büszkén, felemelt fejjel kell járnom és bebizonyítanom, hogy miért vagyok itt. Okkal játszom a Real Madridban.”

Valverde a jelek szerint a nemzeti csapat vezéregyénisége Luis Suárez mellett. A Real Madridnál azonban tudja, hogy várnia kell a lehetőségre, hiszen Toni Kroos, Luka Modrić és Casemiro is előtte áll a rangsorban. Ettől függetlenül azonban fontos tagja Carlo Ancelotti csapatának.

Fede Valverde

Türelem

Az uruguayi középpályás nem adta fel klubcsapatánál, tudja, hogy türelmesnek kell lennie, ezt Mina Bonino, a játékos barátnője magyarázta el. „Mindennél jobban szeretnénk, hogy sikeres legyen” – mondta. „Mindig mögötte állunk, de többről van szó. Tiszteletben kell tartani az időt. Pillanatnyilag a világ legjobbjaival verseng a posztján. Türelmesnek kell lenni. Idővel mindenki a helyére kerül, afelől pedig nincs kétségem, hogy az edzője is bízik benne. Pillanatnyilag a kezdőt illetően azonban nem lehetnek kérdések.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK