Modrić terve

Luka Modrić karrierje egyik legjobb időszakát éli idén a Real Madrid színeiben, és ezt ő is nagyon jól tudja. A horvát zseni januárban már a magasba emelhette a spanyol Szuperkupát, ráadásul a Bilbao elleni döntőben MVP-nek is megválasztották.

Sokan kérdezhetik, hogy meddig bírja még a tempót, de erre még ő sem tud válaszolni. 36 évesen készen áll arra, hogy még egy évvel hosszabbítson, hiszen a klub már csak évről évre kínál új kontraktust ebben a korban, így egy éven belül újabb hosszabbítás következhet.

Modrić kivételes munkájával és határozottságával érte el azt, hogy 36 évesen is ilyen formában játszik. Óramű pontossággal dolgozik, miközben a klubnál dolgozó szakemberek, személyi edzői és horvát belső köre tanácsai segítik. Köszönhetően annak, hogy minden programozottan, előre tervezetten működik, a horvát középpályás a válogatott szünet alatt kisebb előszezont iktathatott be, ami segíti abban, hogy az idény hátralevő részét is csúcsformában töltse.

Luka Modric

Ilyen szinten játszani 36 évesen egyetlen játékos számára sem lehet normális, Modrić azonban a jelek szerint nem akar lassítani. Életének ebben az időszakában is a csúcson van, míg ebben a korban Xavi vagy Iniesta már alacsonyabban jegyzett ligákban vezettek le.

Megállíthatatlan

Modrić 24 mérkőzésen szerepelt az idényben, a csapat minden fontos meccsén lehetőséget kapott. Nem került ki a keretből, nem kellett pihentetni, és Carlo Ancelotti nagy mértékben támaszkodik rá. Jobb játékos most, mint 2014-ben volt.

Az olasz szakember számára Modrić jelenleg többet jelent. Jobban lát a pályán, intelligensebb játékossá vált, sokkal tetszetősebb a játéka. Emellett fizikálisan is korát meghazudtolóan teljesít a mérkőzéseken és az edzéseken egyaránt.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK