Dilemmák a támadóharmadban

Február 3-án az Athletic Bilbao csapatával találkozik a Real Madrid a Király-kupában. A rengeteg hiányzó miatt Carlo Ancelottinak komoly döntéseket kell hoznia a támadóharmadot illetően.

A legfontosabb kérdés a kilences pozícióját érinti, mivel Karim Benzema az Elche elleni találkozón sérülést szenvedett, így nem léphet pályára csütörtökön. A francia támadó kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a királyi gárda jelenleg is a bajnokság élén áll, hiánya így komoly érvágás lehet a csapatnak.

Válogatottbeli kötelezettségek miatt Ancelotti Viníciusra és Rodrygóra sem számíthat, a két szélső ugyanis csak a mérkőzés előtti napon érkezik vissza a spanyol fővárosba. Az olasz szakembernek így új alternatívák után kell néznie.

Eden Hazard

Hazard, Bale és Asensio

Három olyan játékos jelentheti a választ Ancelotti számára, akik korábban elvétve jutottak lehetőséghez.

Gareth Bale és Eden Hazard megfelelő ajánlat esetén távozhat a nyár folyamán, erről már a hírek szerint a klub is értesítette a két játékost, most azonban még egyszer, utoljára főszereplővé léphetnek elő habfehér mezben. Mindketten varázslatosan bánnak a labdával, az utóbbi néhány évben azonban finoman szólva sem tündököltek.

Marco Asensio más kategóriába tartozik, mivel még mindig számítanak rá az első csapatnál, így valószínűleg ő szerepel majd az egyik szélen a Bilbao ellen.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK