Casemiro: Mindenkinek van véleménye, az enyém az, hogy muszáj beoltani magad, mert az egészség a legfontosabb

Casemiro a brazil válogatott Ecuador elleni meccsének a sajtótájékoztatóján nyilatkozott, többek között a távol maradó Renan Lodi kapcsán.

Az ecuadori beutazási szabályok megtiltják az olyan emberek országba való belépését, akik nem rendelkeznek teljes védettségel a vírus ellen. Lodinak eddig csak az első dózisa van meg, helyére Tite Dani Alvest és Coutinhót hívta be. Az újságírók ennek kapcsán kérdezték Casemirót.

"A gondolataim a témáról függetlenek a futballtól és minden mástól. Az egészség a legfontosabb. Véleményem szerint hallgatni kell az orvosi szakemberekre, szakemberekre akik ebben dolgoznak es tanultak. Én hallgatok rájuk, akik azt mondják, hogy a vakcina fontos, hogy a vírus még mindig jelen van, és hogy fontos hogy megóvjuk magunkat."

"Vannak olyan COVID-os emberek, akik nincsenek otthon. Egy dolog van amit előre helyezek, és az az egészség, függetlenül attól, hogy győzünk-e, vagy vesztünk. Ha Lodi ilyen döntést hozott, akkor nem értem miért. Láttam a hírekben, hogy megkapta az első dózist, de én az orvosokra és a szakemberekre hallgatok. Mindenkinek van véleménye, az enyém az, hogy muszáj beoltani magad, mert az egészség a legfontosabb.”

Forrás: Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK