Rodrygo: Megtiszteltetés lenne Mbappé mellett játszani

A Real Madrid támadója egy brazil csatorna munkatársával beszélgetett a válogatott szünetben, ahol szóba került a nemzeti csapat mellett a Real Madrid is.

„Úgy gondolom, hogy amikor a BL-ről beszélünk, a Real Madridot mindig meg kell említenünk az esélyesek között. Még mindig sok időnk van a következő fordulóig, addig is keményen dolgozunk. A Real Madrid mindig úgy gondolkodik, hogy minden trófeát meg akar nyerni, legfőképp a Bajnokok Ligáját.”

„Ez a párosítás jöhetett volna a sorozat későbbi szakaszában is.”

„Egy remek idény közepén vagyunk, úgy kell folytatnunk, ahogy eddig. Természetesen a PSG-ben is van néhány nagyszerű játékos, a világ legjobbjai közül néhányan. Nehéz párharc lesz, kitűnő csapatuk van, de mi jól dolgozunk.”

Rodrygo

„Természetesen szeretném, ha döntő szerepet játszanék a párharc során. Néhányszor volt már szerencsém ebben a sorozatban, remélem, hogy a jövőben sem pártol el mellőlem és segít nekünk abban, hogy megnyerjük a trófeát.”

„Mindig különleges dolog Neymar ellen játszani. Lehetetlen nem élvezni a játékát.”

„Amióta megérkeztem a Real Madridba, meglehetősen sok pletykával találkoztam, nem csak Mbappé, de más játékosok lehetséges érkezése kapcsán is. Nem tudom pontosan, hogy mi a helyzet, ezen a poszton már most is nagy a verseny, ő pedig egy nagyon nagy névként kerülne fel a listára. De természetesen biztos vagyok benne, hogy segítené a csapatot és boldoggá tenne minket a játékával. Megtiszteltetés lenne vele játszani. Nagyjából így tekintek rá, egy játékos, akinek az érkezése segítene nekünk.”

„Az volt az álmom, hogy a Real Madrid játékosa legyek, most pedig itt vagyok, nem érdekel más. Remélem, hogy még sok évig itt játszhatok.”

„Minden sokkal könnyebb, ha Viníciusszal és Benzemával játszol. Vininek nagyszerű idénye van, Karim pedig nagyon intelligensen játszik. Nagyon könnyű vele focizni. Számomra megtiszteltetés, hogy gólpasszt adhattam neki. Nem ok nélkül vannak küzdenek azért, hogy a világ legjobb játékosai között legyenek, nagyon boldog vagyok, hogy mellettük futballozhatok.”

„Nagyon fontos számomra, hogy visszatérhettem a válogatott keretébe. Nagy célom volt, hogy visszakerüljek. Úgy gondolom, hogy ezek a meccsek is meghatározók lehetnek, remélem, hogy játszhatok és beilleszkedhetek a csapatba.”

Madridi üzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

„Minden brazil ott akar lenni Katarban. Dolgozni fogok ezért. Ha jól játszom, lesz esélyem. Ha választanom kellene egy 2022-es trófeát, akkor a világbajnoki címet választanám.”

„Ancelottinak fontos szerepe van a fejlődésemben. Az előszezon óta rengeteget beszélünk. Mindig segít nekem, tudom, hogy javulnom kell. Elfogadom az építő jellegű kritikákat, ő pedig gratulál akkor is, ha jól csinálok valamit. Tudom, hogy fejlődhetek mellette. Minden szempontból javulhatok. Több gólt szerezhetek, több gólpasszt oszthatok ki.”

Forrás: managingmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK