2022. June 25., Saturday

Karim Benzema biztosan kihagyja az Athletic de Bilbao elleni negyeddöntőt

  • M. László (mrazo)
  • Jan. 24, 2022, 12:52 p.m.
A francia célja egyértelmű: 100 %-os állapotba kerülni a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésére.

Az ABC spanyol napilap értesülései szerint a Real Madrid támadója, Karim Benzema kihagyja a Király-kupa, Athletic de Bilbao elleni negyeddöntőjét. Benzema a vasárnapi, Elche elleni hazai mérkőzésen szenvedett combizom-sérülést, melyet követően most az az elsődleges célja, hogy a három hét múlva esedékes Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjére 100 %-os állapotba kerüljön és pályára léphessen a találkozón.

Fentiek okán a francia támadó szinte bizonyosan kihagyja a Real Madrid soron következő három meccsét: a blancók február másodikán látogatnak Bilbaóba, majd a Granadát fogadják és végül a Villarreallal találkoznak a Paris Saint-Germain elleni párharc előtt.

Feltételezve, hogy Benzema felépülése a remélt ütemben halad, akár a Villarreal ellen már kaphat is néhány percet, hogy szokja a terhelést és megfelelő állapotban érkezzen a Bajnokok Ligája soron következő mérkőzésére. Ami biztos, hogy a vezetőség – tekintettel a francia klasszis csapaton belül betöltött szerepére – nem fog kockázatot vállalni.
 


Hozzászólások

Tabella