Lucas: Rengeteg akaratról tettünk ma tanúbizonyságot

A játékosok közül Lucas Vázquez és Thibaut Courtois nyilatkozott az Elche elleni mérkőzést követően.

Lucas Vázquez

A találkozó

„Ez egy nehéz mérkőzés volt, de végül boldogan távozunk, mivel sikerült 2-0-ról visszajönnünk. Hatalmas elszántságra és akaratra volt ehhez szükségünk. Sok helyzetet alakítottunk ki a győzelem érdekében, azonban ez most nem bizonyult elégnek. A játék alakulását figyelembevéve elégedettnek kell lennünk a döntetlennel.” 

„Az első gólukat követően a saját játékukat játszották és próbálták húzni az időt. Gondot jelentett számunkra a kapujukba találni, azonban ebből a két gólból sokat tanulhatunk és küzdünk tovább bajnoki címért.”

Lucas Vázquez vs Elche

A szurkolók támogatása a kihagyott büntetőt követően

„A gúnyolódás semmit sem segítene Karimon ebben a helyzetben, így természetesen jobban szeretjük, ha bíztatást kapunk a rajongóktól. Ők pontosan ezt tették, amit nagyon jó volt látni. Biztos vagyok benne, hogy a következőt már belövi.”

Thibaut Courtois

„Nem teljesítettünk rosszul. Helyzeteket alakítottunk ki, kihagytunk egy büntetőt az első félidőben, míg az ellenfelünk kihasználta a helyzeteit, pedig nem alakítottak ki túlságosan sokat. Volt egy szép fejesük, ami nagyon nehézzé tette számunkra a mérkőzést. Próbáltunk egyenlíteni, aztán érkezett a második találatuk. Azt követően mindent beleadtunk és az utolsó pillanatig harcoltunk, míg végül sikerült pontot menteni. Ha az első félidei büntetőn kívül bármelyik helyzetünket értékesítettük volna, akkor minden másképp alakulhatott volna.”

„A döntetlen jobb, mint elveszíteni mindhárom pontot, és még jobban értékelhető, ha kétgólos hátrányból sikerül visszajönni. Három helyzetük volt, ezekből két gólt szereztek. Szomorú, hiszen nem védekeztünk jól annál a két találatnál. Megtörténik az ilyesmi. Most pihennünk kell az Athletic elleni meccs előtt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK