Ancelotti: Nem adtuk fel, aminek meglett az eredménye

Ancelotti nyilatkozott az Elche elleni döntetlent követően.

A mérkőzés
„Olyan érzésem van, mintha vesztettünk volna. Az első félidőben volt egy kis szervezetlenség. A rengeteg helyzet mellett még egy büntetőt is kihagytunk. Ha pontosabbak vagyunk, akár több gólt is szerezhettünk volna. Ehelyett mi kaptunk egy gólt, majd még egyet. Szerencsére jól reagáltunk és nem adtuk fel. Az hogy végül nem szenvedtünk vereséget ennek köszönhető, ami egy jó visszajelzés a csapat részéről. Sokkal stabilabbnak kell lennünk, hogy ne nehezítsük meg magunknak a mérkőzéseket. Ha agresszívabban megyünk bele a párharcokba, elkerülhettük volna a gólokat.”

„Nem volt meg az egyetértés a csapatban, átjutottak a vonalainkon, majd egy beadást követően gólt szereztek. A második gólnál tömörebben is védekezhettünk volna, ami csak egy aprócska részlet, de most két pontunkba került. Ki kell értékelnünk a mérkőzést, a helyezkedéseket és a helyzeteinket.”

Ancelotti press conference vs Elche

Tabella

„Sok mindent figyelembe kell venni, de ennél nem is lehetnénk elégedettebbek. Ha pontosabbak vagyunk akár nyerhettünk is volna. Most egy kis szünet következik, amit jó pozícióból várunk. Ott állunk, ahol a szezon előtt szerettünk volna, de az év legfontosabb része, ahol a győztes kiléte valójában eldől, még csak most következik.”

Militão gólja

„A támadóink stílusának nem kedvez a tizenhatoson belüli játék. Ezt a második gólunk is jól alátámasztja, amit a legjobban fejelő játékosunk, Militão szerzett.”

Benzema sérülése

„Karim serülését holnap vizsgáljuk meg. Ez most más, mint a korábbi esete San Sebastiánban. Remélhetőleg minél hamarabb újból bevethető lesz.”

„Most a Sevilla is hasonlóan vélekedik, mint mi. Ők is pontokat hullajtottak. Amikor vereséget szenvedsz az egy elszalasztott lehetőség. Ez egy őrült hétvége volt, a Sevilla és mi is döntetlent játszottunk. Az Atlético pedig végül egy látszólag elvesztett mérkőzést nyert meg. Ez egy kemény liga. Az Elche szép focit játszik és rendkívül szervezettek, akár náluk van a labda, akár nem. Meg kell szenvedni a győzelemért.”

Madridi üzlet
Kattints ide és nézd meg a kínálatot!

 Militão

„Ramos annyi gólt szerzett, hogy nem is emlékszem már mindegyikre. Kivéve egyre, amely örökre beleégett az emlékezetembe. Ramos mindig nagyon jó ütemben ment fel hátul fejelni és azzal viccelődöt, hogy remek csatár lenne. Militãonak még van hova fejlődnie, de jó úton halad és egyszer akár olyan pontos is lehet fejjel, mint Ramos.”

Hosszabbítás

„Minden játékvezetőnél változik mennyit hosszabbítanak sérülés miatt. Ennél többet nem mondhatok. Mindannyian örülnénk, ha tovább tartanának a mérkőzések. Kétségtelen, hogy jót tenne a labdarúgásnak egy szabály, amely ezt szabályozza.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK