Öt fiatal játékos a Real Madrid radarján

A Real Madrid a nyáron a minimum egy szupersztár érkezése mellé szívesen igazolna fiatal tehetségeket is.

A MARCA információi alapján a Real Madrid élénken figyeli több fiatal játékos sorsát is. A lap vélni tudja, hogy a klubnál előnyben részesítik a fiatalabb sztárok leigazolását, hogy aztán a csapatban tudjanak kifejlődni, és igazán kiforrott játékosokká válni, mint tette azt Vini, Rodrygo, vagy Camavinga esetében. 

Az öt játékos, a klub radarján nem más, mint Aurelién Tchouaméni és Wesley Fofana, két 21 éves játékos, Ryan Gravenberch és Florian Wirtz, mindketten 19 évesek, illetve a 18 esztendős Jude Bellingham.

Tchouaméni megoldást jelenthetene a szűrő pozícióra, hisz egy technikailag jó játékos, aki remekül bírja a presszinget. Fofana cserehátvédként segíthetné a csapatot. Ryan Gravenberch pedig Luka Modrić utódjává válhatna, bár ahhoz még nagyon sokat kell fejlődnie. 

Bellingham és Wirtz mindketten támadó középpályások, akik a szélen is képesek játszani, jelenleg nehéz elképzelni, hogy pontosan hova is férnének be, hiszen rengeteg szélső áll a csapat rendelkezésére – főleg, ha Kylian Mbappé is érkezik a nyáron.

Forrás: Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK